AcasăNewsCOD GALBEN de canicula pentru sapte judete - maxime de pana la...

COD GALBEN de canicula pentru sapte judete – maxime de pana la 37 de grade

Desi in mare parte din tara este mai cald decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada din an, ziua de vineri aduce, in anumite zone, temperaturi caniculare. Din fericire, Capitala nu va mai fi afectata de caldura foarte mare.

Chiar daca vorbim despre data de 18 septembrie, ca urmare despre mijlocul primei luni de toamna, vremea le rezerva suprize serioase, cel putin locuitorilor din sapte judete din vestul tarii, care vor avea de infruntat, la amiaza, maxime de 35-37 de grade Celsius.

Mai precis, este vorba despre Satu Mare, Arad, Bihor, Timis, Caras Severin, Hunedoara si Alba, aflate pe parcursul zilei in curs sub incidenta unei avertizari COD GALBEN de canicula, emis de catre specialistii de la Administratia de Meteorologie.

Totodata, expertii precizeaza si ca termometrele pot ajunge sa indice valori de aproape 35 de grade si in restul Transilvaniei, precum si in Maramures.

Nu in ultimul rand, din cate spun meteorologii, canicula nu dispare din peisaj nici sambata, insa valorile ridicate se vor inregistra – doar izolat- in regiunile intracarpatice.

author avatar
Cristina Stefan
82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger