AcasăNewsCOD GALBEN de CANICULA in weekend (4-5 august). VEZI la cat urca...

COD GALBEN de CANICULA in weekend (4-5 august). VEZI la cat urca temperaturile!

(foto: bzf.ro)

Atentionare COD GALBEN de CANICULA si disconfort termic, valabila pentru acest weekend, in vestul, sudul si estul tarii. Temperaturile vor ajunge in aceste zone la 38 de grade, si chiar peste aceasta valoare, in Campia Romana.

(foto: bzf.ro)

Canicula nu ne da pace nici la acest sfarsit de saptamana. Meteorologii au emis vineri o noua atentionare COD GALBEN de CANICULA, semn ca zilele toride vor continua si sambata si duminica (4-5 august).

Daca in prima parte a intervalului mentionat zonele in care temperaturile vor fi de 35-38 de grade sunt cele din sudul si sud-estul tarii (cu valori in termomentre chiar si de 39 de grade in Campia Romana), duminica si luni canicula va cuprinde si regiunile vestice. Si indicele de disconfort termic va fi ridicat, depasind pragul critic de 80 de unitati, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM). Situatia nu se schimba foarte mult nici la inceputul saptamanii urmatoare, anunta meteorologii, care spun ca valul de caldura va persista.

Asadar, daca aveti in plan sa plecati la mare in acest weekend, vremea e buna pentru plaja. Pentru cei care cauta racoarea si relaxarea, departe de orasul doborat de canicula, muntele e alegerea perfecta.

author avatar
Cristina Stefan
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger