AcasăNewsCOD GALBEN. Cinci judete, sub atentionare de ceata

COD GALBEN. Cinci judete, sub atentionare de ceata

Nu doar frigul le da batai de cap participantilor la trafic care aleg sau se vad nevoiti sa iasa din case in aceasta prima parte a zilei, ci si ceata.

Fenomenul, care va duce la scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri, izolat chiar si sub pragul a 50 de metri, se va semnala, cel putin pana duminica la orele 13, in mai multe judete din sudul si sud-estul tarii.

Avand in vedere situatia vremii, specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis doua atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN de ceata, valabile pentru judetele Braila, Calarasi, Teleorman si Giurgiu, respectiv pentru sudul judetului Dolj, precum si drumurile nationale si europene aferente acestei regiuni, cu precizarea ca in cazul celor patru judete prim mentionate este posibil sa se semnaleze si chiciura.

Avand in vedere faptul ca negura va fi prezenta inclusiv in perimetrul unordrumuri nationale si europene, soferilor li se recomanda sa fie foarte atenti la drum, pentru a se evita producerea unor evenimente rutiere nedorite.

102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger