AcasăNewsCOD GALBEN. Atentionari despre vremea din urmatoarele ore!

COD GALBEN. Atentionari despre vremea din urmatoarele ore!

Daca in Capitala temperaturile sunt placute, in ciuda faptului ca vantul poate fi uneori suparator, iar soarele nu reuseste sa iasa prea des dintre nori, nu la fel stau lucrurile in alte zone din tara.

Motiv pentru care meteorologii au emis mai multe atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r). Unele dintre ele valabile pana duminica la ora 14, altele pana la ora 17. Sunt anuntate urmatoarele aspecte:

– pana la ora 14:

-intensificari locale ale vantului ce vor atinge si depasi la rafala 55-65 km/h, izolat 70 km/h, in zona joasa a judetului Vrancea, in Botosani, dar si in Galati.

-intensificari ale vantului cu viteze ce vor atinge la rafala 55-70 km/h, in zona joasa a judetelor Gorj, Mehedinti si Valcea, dar si in Olt si Dolj, cu mentiunea ca „intensitatea vantului va creste de la o ora la alta – in judetele Gorj si Valcea fenomenul se va manifesta cu precadere in jumatatea sudica a acestora”

– pana la ora 17:

– in zona de munte a judetului Cluj sunt anuntate rafale de peste 80-90 km/h, la altitudini de peste 1800 metri, precum si fenomene asociate : zapada spulberata, determinand scaderea vizibilitatii

– in zona joasa a judetelor Arges si Dambovita, precum si in judetele Teleorman si Giurgiu sunt anuntate intensificari cu viteze de 55-65 km/h, izolat 70 km/h.

56 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger