AcasăNewsCoco Paun, fostul iubit al Biancai Dragusanu, este campion la dosare penale

Coco Paun, fostul iubit al Biancai Dragusanu, este campion la dosare penale

Desi a intrat in atentia publica de ceva timp, afaceristul Coco Paun, fostul iubit al Biancai Dragusanu, continua sa surprinda in special gratie detaliilor noi care apar despre el.

Coco Paun a devenit vedeta dupa ce a fost acuzat de Bianca Dragusanu ca ar fi batut-o si torturat-o in urma cu circa un deceniu.

Pe parcursul anchetei a iesit la iveala faptul ca vedeta de televiziune nu ar fi fost singura femeie batuta de afacerist, acesta mai maltratand si alte fete.

Desi initial s-a vorbit de alte doua victime, unul dintre sefii postului de politie din Petrila arunca bomba anuntand ca pe numele lui Coco Paun sunt deschise nu mai putin de 9 dosare penale.

In cele mai multe dintre acestea, afaceristul este acuzat de vatamare corporala. Totusi, o tanara de 17 ani, despre care se presupune ca este ultima victima a lui Coco Paun, il acuza pe acesta inclusiv de viol.

Despre Coco Paun se spune ca are si antecedente penale, acesta facand puscarie, in urma cu ceva timp, pentru ca ar fi incendiat masina sefului de politie din Gorj.

author avatar
Cristi Ionita
1.035 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger