AcasăNewsCoca Cola, IBM, Microsoft si alti angajatori de top ofera mii de...

Coca Cola, IBM, Microsoft si alti angajatori de top ofera mii de joburi in Romania

La targul de joburi sunt asteptati peste 15.000 de candidati

Peste o saptamana va avea loc cea de-a 14-a editie a targului de cariere „Angajatori de TOP”, unde zeci de firme, precum Microsoft, Renault, Coca Cola, Pepsico Societe Generale etc., vor scoate la bataie mii de joburi in domeniile IT, financiar-bancar, inginerie, alimentatie si multe altele.

La targul de joburi sunt asteptati peste 15.000 de candidati

Targul de joburi va avea loc in perioada 12-13 aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti, unde sunt asteptati peste 15.000 de candidati, zilnic, intre orele 10.00 si 18.00. Pot participa la targ atat absolventi de facultate, cat si persoane cu experienta intr-unul dintre variatele domenii in care sunt oferite peste 3.200 de joburi.

Programe de internship si training

La manifestare vor veni si angajatori care vor oferi peste 30 programe de internship & trainee. Printre companiile care recruteaza pentru astfel de programe sunt: BRD-Groupe Societe Generale, Coca-Cola HBC, Ernst&Young, Freescale Semiconductor, Intel, JTI, L’Oreal Romania, McDonald`s Romania, PepsiCo, Renault Romania etc. Este bine de stiut ca, prin aceste programe, companiile organizatoare isi „cresc” viitorii angajati si ii scolesc pentru a-i pastra in organizatie.

Conferinte si workshop-uri

Candidatii pot participa in cadrul targului de joburi la 25 de conferinte si workshop-uri, unde vor avea oportunitatea sa interactioneze cu angajatori precum: Microsoft, IXIA, HP, Genpact,  IBM, Oracle, Accenture, Computer Generated Solutions, Philip Morris, 1&1 Internet Development, Procter & Gamble, Romtelecom, JTI, PepsiCo, DB Schenker, ING Asigurari de Viata, BearingPoint, Orange Romania, KPMG, Deloitte, Bitdefender, McDonald’s Romania,  Asseco SEE, Ernst&Young, BRD – Groupe Societe Generale si Nestle Romania.

Platforma online

Potrivit organizatorului targului, Catalyst Solutions, noutatea o reprezinta lansarea editiei vituale in perioada 24 -27 aprilie. S-a creat o platforma online care va oferi vizitatorilor oportunitatea de a discuta cu reprezentantii companiilor si de a afla mai multe informatii despre joburile pentru care pot aplica. Platforma este accesibila la nivel national si le ofera candidatilor din toata tara sansa sa participe online la Angajatori de TOP. Detalii, pe www.hipo.ro.

author avatar
Arpad Dobre
232 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger