AcasăNews„Cobra”, răpusă! Adrian Ilie ar fi fost prins băut la volan. S-ar...

„Cobra”, răpusă! Adrian Ilie ar fi fost prins băut la volan. S-ar fi ales cu dosar penal. Alcoolemie alarmantă

Adrian Ilie ar fi fost prins băut la volan în București. „Cobra”, așa cum a fost poreclit de antrenorul Claudio Ranieri pe când evolua pentru Valencia, avea o alcoolemie de 0.85mg/l în aerul expirat, conform gandul.ro.

Aceeaşi sursă adaugă că Adrian Ilie a fost transportat de polițiști la Institutul de Medicinilă Legală în vederea prelevării de probe biologice, dar a refuzat testele la sânge și i-a fost întocmit un dosar penal, riscând și închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Alcoolemia de peste 0,80g/l te duce după gratii

Polițiștii l-au pus să sufle în etilotest, iar rezultatul a fost de 0,85 la mie. În cazul în care va fi găsit vinovat, fostul vârf al Stelei ar putea să ajungă în spatele gratiilor.

Șoferii cu o alcoolemie de peste 0,80g/l în sânge (echivalentul unei concentrații de 0,40mg/l în aerul expirat), aflați la volan, riscă „închisoare de la unu la 5 ani sau amendă penală”.

Şi Lupu are astfel de probleme

Şi Dănuț Lupu a fost prins nenumărate rânduri conducând fără permis pe drumurile publice și a fost condamnat, în consecință, la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare.

Reamintim, „Cobra” Adi Ilie a evoluat de-a lungul carierei sale fotbalistice la echipe precum Extensiv Craiova, Steaua București, Galatasaray, Valencia, Alaves, Besiktas, FC Zurich, iar în martie 2009 s-a retras la Terek Grozny.

author avatar
Andrei Ștefan
692 afisari

3 COMENTARII

  1. Intr-o halba de bere se da drumul la un paharel mic de tarie. Paharul nu trebuie sa fie rasturnat. Halba se bea dintr-o data in aaa fel, ultimele inghitituri sa fie de tarie.

  2. SUNT UNII CARE AU CALCAT OAMENI PE TRECERE..A VENIT GARCEA SI A VOPSIT TRECEREA 50METRI MAI JOS…SI GATA E OK…NU MAI E PE TRECERE…ALTI FOTBALISTI/SENATORI UMBLAU CU MERCEDESURI FURATE CUMPARATE DE LA MAFIOTI…TOTUL FARA PROBLEME…CE O SA-I FACA ASTUIA PTR UN PAHAR DE TRASCAU?…SE STRICA REZULTATUL…APARATELE..

  3. am rezolvat tot…mai avem pe ..ilie ..de la ..scularie…nu mai zic de ilie tenisomanul..mare gheneral…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger