AcasăNewsCoalitie anticomunista pentru Chisinau

Coalitie anticomunista pentru Chisinau

Foto: Karadeniz Press

Coalitia anticomunista pentru primaria Chisinaului se intareste. Dorin Chirtoaca va fi sustinut in turul doi si de fostul candidat independent la primaria Chisinau Mihai Godea, al carui sef de campanie a fost ucis intr-o explozie produsa marti. „Atat eu, cat si intreaga echipa, il vom sustine in turul doi pe candidatul PL (Partidului Liberal) Dorin Chirtoaca. Fac apel catre toti cei care m-au sutinut in primul tur sa se mobilizeze si sa voteze pentru Dorin Chirtoaca”, a declarat Mihai Godea in cadrul unei conferinte de presa.

Foto: Karadeniz Press

„Apreciem recenta unitate de care au dat dovada liderii AIE si sper ca vor lua turul doi drept un avertisment”, a adaugat el. Desi sustine ca nu va renunta sa-l critice la momentul oportun, Mihai Godea afirma ca Dorin Chirtoaca este, intr-adevar, cea mai buna candidatura pentru functia de primar.

„La 19 iunie vom decide impreuna daca mergem inainte sau inapoi, nu pentru un lider sau altul, ci pentru libertatile castigate in 2009. In situatia data, domnul Dorin Chirtoaca reprezinta pentru Chisinau cea mai buna optiune. Am fost mereu deschis spre critica la adresa actualului primar si voi ramane la fel”, a declarat Godea. Anterior si Partidul Liberal Democrat (PLDM) si Partidul Democrat (PDM) si-au exprimat sustinerea pentru candidatul PL in turul doi.

 

author avatar
A.P. Redactor
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger