AcasăNewsCoalitia se face de ras mintind de ingheata salariile

Coalitia se face de ras mintind de ingheata salariile

Emil Boc minte fara talent de aceasta data

Balbaiala penibila in Coalitie pe seama cresterilor salariale. Partenerii „uita” ce discuta in sedinte si se contrazic public unul pe altul.

Emil Boc minte fara talent de aceasta data

Dupa doua ore de sedinta a liderilor coalitiei, reprezentantii minoritatilor nationale si cei ai UNPR au sustinut, ieri, ca s-a decis majorarea salariilor, din octombrie.

Dupa ce au cugetat alte doua ore in propriul sediu, pedelistii, in frunte cu premierul Emil Boc, ies si, secundati de UDMR, anunta ca nu poate fi vorba despre vreo majorare in acest an, ba mai mult, subiectul nici macar nu a fost discutat in cursul sedintei de la Palatul Victoria.

Culmea penibilului este ca, in timp ce politicienii damboviteni se contrazic de tot rasul, FMI, prin vocea lui Mihai Tanasescu, afirma clar ca salariile pot fi majorate de la 1 octombrie, ba da si procentul: 5%. Sa se mai supare Boc si ministrii lui cand lumea spune ca FMI guverneaza Romania.

author avatar
Simona Badulescu
150 afisari

1 COMENTARIU

  1. Profesorilor le-a mai taiat Guv din salariu si in luna mai si nu s-a spus nimic.
    In 10 mai s-a publicat in MO noua lege de salarizare in invatamant. Cu doar 2 cuvinte introduse la locul potrivit au taiat cate 5-10% de la fiecare.
    Care sunt cele 2 cuvinte? „in invatamant”
    Pana de curand grila de salarizare era construita in functie de vechimea naturala a angajatului. Din 10 mai grila este construita pe „vechimea in invatamant”, asa ca cei veniti din afara sistemului, care sunt destul de multi, s-au trezit ca in loc de 20-25 de ani vechime nu mai au drept baza de calcul al salariului de incadrare decat 5-10 ani, fiindca inainte au lucrat in industrie si au produs bani pentru tara asta.
    Si uite-asa a mai facut BOC ceva bani la buget….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger