AcasăNewsCNA s-a prins de manevrele Mihaelei Radulescu

CNA s-a prins de manevrele Mihaelei Radulescu

Dupa ce a fost anuntata cu surle si trambite, emisiunea „Alegerile Mihaelei”, produsa la Realitatea Tv, este pe cale sa sufere modificari majore. Si asta pentru ca CNA a elaborat o instructiune prin care, in conformitate cu Legea alegerilor locale, este interzisa medierea candidatilor si a reprezentantilor partidelor politice in perioada weekendului.

Pana si titlul emisiunii, „Alegerile Mihaelei”, este un apropo manipulator adresat telespectatorilor in campania electorala

Daca emisiunea va fi difuzata in formatul actual, Realitatea  Tv risca amenzi usturatoare. In proiectul emisiunii erau prevazute, pe langa alte momente de divertisment, si aparitii ale unor oameni politici.  Acestia, pe langa vesnicele taclale, urmau sa acorde si un „vot” in emisiune, urmat de o provocare care trebuia dusa la capat. Probabil ceva legat de programele doldora de promisiuni electorale. De altfel, intr-un promo difuzat de Realitatea, se anunta ca in prima editie erau invitati Sorin Oprescu si Elena Udrea, urmand Rares Manescu si altii.

Fara a ne aventura in spatiul speculatiilor prea mult, apare o intrebare fireasca: de ce tocmai acum aceasta emisiune, in plina campanie electorala? De ce nu a fost facuta si difuzata anul trecut sau in primavara? Sa nu uitam ca si in urma cu patru ani, tot in campanie electorala, Mihaela Radulescu il invita in studiourile „Duminicii in familie” pe Cristian Poteras, cel care ulterior a ajuns primar. Ce coincidenta! Si ce noroc pe capul lui, caci nu poate fi vorba de interesele personale ale realizatoarei!

Nu vrem sa ne gandim ca Raduleasca ar fi revenit in televiziune atrasa de mirosul banilor, desi asemenea emisiuni sunt foarte „productive”. Tot ceea ce face este strict legat de dorinta ei de a prezenta romanilor povesti frumoase despre oameni care merita cunoscuti, dar si legende pe care trebuie sa le tinem vii, nu? Cu un director-delegat la emisiune, Mihai Tatulici, va fi cam greu, insa, acesta fiind perfect mulat pe sistemul „spala” sau „acuza”. Iar ea, ce ar putea face, mititica, decat sa se conformeze?

[poll id=”263″]

author avatar
Andrei Coman
2.380 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger