AcasăNewsCNA intrerupe emisia postului Antena 1, dupa scandalul "fundul lui Boc"!

CNA intrerupe emisia postului Antena 1, dupa scandalul „fundul lui Boc”!

Fotografiile cu Emil Boc au facut valuri in presa

UPDATE. CNA a decis si amendarea postului OTV cu 200.000 de lei – amenda maxima posibila -, din cauza emisiunii „Dan Diaconescu Direct” unde a fost difuzata o inregistrare in care Emil Boc apare nud, imaginile fiind preluate de la Antena 1.

CNA a decis, joi, sa suspende emisia postului Antena 1 pentru o durata de 10 minute, in intervalul 19.00-19.10, din cauza emisiunii „Un show pacatos”, unde a fost difuzata o inregistrare in care Emil Boc apare nud.

Fotografiile cu Emil Boc au facut valuri in presa

In editia de luni seara a emisiunii „Un show pacatos” de la Antena 1 a fost difuzata o inregistrare in care fostul premier Emil Boc apare nud, in timp ce pare ca se pregateste sa se imbrace intr-un vestiar. In respectiva inregistrare, fostul premier apare filmat din spate.

Sanctiunea de intrerupere a emisiei Antena 1 timp de 10 minute a fost propusa de Ioan Onisei, vicepresedintele Consiliului National al Audiovizualului (CNA), si a fost votata in unanimitate de membrii Consiliului.

Potrivit legislatiei audiovizualului, in cele 10 minute cat va fi intrerupta emisia Antena 1, pe post va fi difuzat un text pe care CNA il va redacta si in care va explica publicului de ce a luat aceasta decizie si ce puncte ale legislatiei au fost incalcate de televiziune prin difuzarea inregistrarii in care Emil Boc apare nud.

CNA nu a stabilit inca ziua in care Antena 1 trebuie sa isi intrerupa emisia pentru 10 minute, in intervalul 19.00-19.10, insa foarte probabil acest lucru se va intampla vineri.

Aceasta nu este pentru prima data cand Antena 1 va avea emisia oprita pentru 10 minute. In anul 2010, emisia televiziunii a mai fost suspendata de CNA, timp de 10 minute, din cauza emisiunii „Acces Direct”, prezentata la momentul respectiv de Madalin Ionescu, in care au fost prezentate materiale cu tenta sexuala care implicau copii.

[youtube]gMqFdtgiVbA[/youtube]


author avatar
Ciprian Purice
5.345 afisari

4 COMENTARII

  1. foarte bine, data viitoare suspendati 1 luna! ne-am saturat de scandal, mizerii, si piti! il urasc pe boc, dar nu se face asa ceva. televiziunile trebuie sa se intoarca la decenta, nu este posibil unde au ajuns! rusine sa va fie ca degradati si ceea ce a mai ramas din cultura romanilor!

  2. Este de ras ! Ajungeti sa comnetati despre fundul unui om !?
    Sunt sigura ca sunt alte lucruri de discutat in tara asta !

  3. rusine!!!nu mai au ce sa difuzeze si cum sa-si faca audienta care mai de care…mai vezi ceva interesant la Tv ,nu ai la ce te uita…numai de unul si de altul ce a mai facut cu ce s-a mai „tunat” pitipoancele…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger