AcasăNewsCNA a retras licenta unei televiziuni din Romania!

CNA a retras licenta unei televiziuni din Romania!

Consiliul National al Audiovizualului a decis, in sedinta de marti, 2 iulie, sa retraga licenta unei televiziuni din Romania. Este vorba despre „Zeus TV” – post detinut de jurnalistul Luis Lazarus.

In urma unor controale in care au gasit sediul inchis si nefunctional, inspectorii CNA au decis sa retraga licenta televiziunii  „Zeus TV”.  Motivul pentru care s-a ajuns la o astfel de decizie este faptul ca postul lui Luis Lazarus nu a mai emis de mai bine de trei luni.

Legislatia Consiliului National al Audiovizualului arata ca o licenta de televiziune poate fi retrasa in urmatoarele conditii. In primul rand, daca titularul inceteaza sa difuzeze serviciul de programe pentru care i s-a acordat licenta mai mult de 90 de zile. In al doilea rand, in acest caz ar putea fi invocate motive de natura tehnica, arata Paginademedia.ro.

In anul 2010, CNA i-a permis lui Luis Lazarus sa preia de la societatea Euroshop SRL, licenta audoviziuala pentru televiziune si sa schimbe denumirea postului in Zeus TV.  Acesta din urma a inceput sa imite un an mai tarziu.

Sursa foto: Facebook.

author avatar
Anca Murgoci
625 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger