AcasăNewsCNA a interzis de la difuzare spotul "USL traieste": Sintagma este o...

CNA a interzis de la difuzare spotul „USL traieste”: Sintagma este o minciuna!

Consiliul National al Audiovizualului a decis joi ca spotul „USL traieste” sa fie interzis de la difuzare pe posturile de televiziune. CNA considera ca acest clip incalca legislatia audiovizualului privind informarea corecta a publicului.

„Au existat nenumarate interventii ale presedintelui PNL, Crin Antonescu, prin care spune ca aceasta sintagma („USL traieste”, n.r.) este o minciuna. (…) Daca, asa cum spunea Radu Calin Cristea, o parte spune ca a murit si o parte spune ca traieste si domnia sa merge pe ce spune legea, anume ca nu s-a desfiintat USL, eu spun ca merg pe ce spune o parte dintr-o alianta”, a declarat Narcisa Iorga, membra a CNA, citata de b1.ro.

„Este o informatie falsa, transmisa prin intermediul unui spot publicitar politic, care trebuie sa intre in legalitate incepand de astazi (joi, n.r.), avand in vedere ca mai sunt trei zile de campanie”, a mai precizat Iorga.

Astfel, Narcisa Iorga a propus intrarea in legalitate a spotului, sanctiunea fiind aprobata cu sase voturi „pentru” si trei „impotriva”.

Foto: cotidianul.ro

author avatar
Alina Costache
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger