AcasăNewsClujeni acuzati intr-un caz de delapidare cu carduri de alimentare cu combustibil....

Clujeni acuzati intr-un caz de delapidare cu carduri de alimentare cu combustibil. Prejudiciul: 33.000 de lei

Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Cluj au inceput urmarirea penala pe numele a doua persoane domiciliate pe raza acestui judet, intr-un caz cu un prejudiciu de 33 de mii de lei, produs, sustin oamenii legii, de actiuni de delapidare si complicitate la aceasta infractiune.

Mai exact, pe baza cercetarilor efectuate, politistii din Cluj sustin ca au indicii conform carora o femeie de 40 de ani, din comuna Gilau, si-ar fi insusit si ar fi folosit, in interes personal, cardurile de alimentare cu combustibil ale firmei de transport unde detinea suspecta avea calitatea de coordonator si gestionar. Clujeanca nu a actionat singura, sustin oamenii legii, ci a fost sprijinita de un coleg de munca, in varsta de 43 de ani, din Cluj-Napoca. Faptele de care sunt acuzati cei doi dateaza din toamna anului 2013, mai exact din perioada septembrie-noiembrie, se precizeaza intr-un comunicat al IPJ Cluj.

Ca urmare a celor constatate, pe numele celor doi s-a inceput urmarirea penala, pentru delapidare si complicitate la delapidare, politistii stabilind ca prejudiciul adus firmei de transport in cauza ar fi de circa 33.000 de lei. Cercetarile in acest caz continua.

Sursa foto: braila24.ro

167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger