AcasăNewsCluj: Tatal si cei doi copii disparuti, gasiti morti in lacul Tarnita...

Cluj: Tatal si cei doi copii disparuti, gasiti morti in lacul Tarnita

(foto: citynews.ro)

Scafandrii au gasit, vineri dupa-amiaza, in lacul Tarnita, corpurile neinsufletite ale barbatului din Cluj, disparut la inceputul acestei saptamani, impreuna cu doi dintre copiii sai.

 

(foto: citynews.ro)

Cel mai sumbru scenariu al anchetatorilor clujeni s-a adeverit. Tatal care amenintase ca se va omori, impreuna cu doi dintre copiii sai, si-a dus planul la capat. Cele trei cadavre au fost gasite, vineri dupa-amiaza, in lacul Tarnita, din judetul Cluj, si vor fi aduse la mal de catre scafandrii constanteni specializati in scufundari la mare adancime sositi la Cluj sa ajute la operatiunile de cautare, potrivit purtatorului de cuvant al Politiei locale, Anca Purdea, potrivit Mediafax.

Cautarile pe lacul Tarnita au fost suspendate, joi dupa-amiaza, dupa ce scafandrii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Cluj au cautat timp de mai multe ore, cu barca si cu un sonar, dar nu au reusit sa ii gaseasca pe cei trei.

Barbatul si cei doi copii ai acestuia, un baiat de 15 ani si o fetita de trei ani, erau cautati inca de marti in lacul Tarnita si in imprejurimi, dupa ce au disparut de la domiciliul lor din localitatea clujeana Floresti. Cu o zi inainte, baiatul mai mare al familiei a anuntat Politia ca tatal sau, in varsta de 48 de ani, a disparut de acasa, luand cu el in masina si cei doi copii. Potrivit politistilor, la locuinta barbatului a fost gasita o inregistrare video in care acesta apare cu cei fetita si baiatul cu care a disparut si in care le spune mamelor celor doi ca nu o sa ii mai vada. Autoturismul celui disparut a fost gasit, luni, de catre colegii sai de munca, in apropierea lacului Tarnita.

1.464 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger