AcasăNewsCluburile se inchid pe banda rulanta

Cluburile se inchid pe banda rulanta

Mai toate cluburile isi revizuiesc sistemele de siguranta si izolatia fonica

Din ce in ce mai multi patroni de cluburi analizeaza materialele folosite la insonorizarea salilor si alte asemenea componente ce sunt pasibile sa intretina un posibil incendiu. Si inchid locatiile…

Mai toate cluburile isi revizuiesc sistemele de siguranta si izolatia fonica

Duminica seara, la doar doua zile distanta de la tragedia din clubul Colectiv din Bucuresti un incendiu a izbucnit la un club din Constanta. Din primele informatii reiese ca incendiul a izbucnit de la un panou electric. Persoanele aflate in club au fost evacuate, dar doua femei, angajate ale clubului, au nevoie de ingrijiri medicale, fiind preluate de medicii SMURD, iar clubul a fost inchis pe termen nelimitat. Pe de alta parte, omul de afaceri Andrei Sosa anunta, intr-o postare pe Facebook, ca va inchide Clubul Expirat din Bucuresti. „Imi cer scuze si imi asum ca, din 2003, am pus viata a mii de oameni in pericol. Weekend de weekend. Si cate-odata si in timpul saptamanii”, a scris  Sosa. La Iasi, barul „La Baza” a anuntat ca isi suspenda activitatea timp de circa 2-3 luni pentru a efectua lucrarile necesare astfel incat sa aiba „garantia celor de la ISU ca nu reprezinta un pericol”.  Si administratorii clubului Rockstadt, cel mai mare club de muzica rock din Brasov, au anuntat ca isi suspenda temporar activitatea, pe motiv ca izolatia fonica a clubului este construita din acelasi burete ca in clubul Colectiv.

Pe de alta parte, Guvernul va discuta in sedinta de azi modificarea legislatiei astfel incat ISU sa poata dispune inchiderea unor cluburi, baruri sau restaurante care nu respecta normele de siguranta si va putea dispune amenzi de la 50.000 la 100.000 lei.

author avatar
National
277 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger