AcasăNewsClubul select de la Oxford sau cum se pregatesc conducatorii unei tari

Clubul select de la Oxford sau cum se pregatesc conducatorii unei tari

Mari universitati, mari caractere! Clubul Bullingdon de la Oxford i-a dat tarii pe premierul David Cameron, cancelarul George Osborne si pe primarul Londrei, Boris Johnson.

George Osborne (1), Harry Mount (2), Chris Coleridge (3), Nat Rothschild (4) si Jo Johnson (5), in Clubul Bullington

Numai ca imaginile date publicitatii si memoriile scrise de unul dintre membrii clubului, Harry Mount, i-au deranjat cumplit pe „alesi”.

In 1972, „aristocratii” au spart geamurile din careul universitatii

Clubul elitist Bullingdon este condus de „omerta”, legea tacerii, de aceea Mount a scris fara sa divulge numele membrilor din generatia sa.

David Cameron si Boris Johnson, persiflati intr-un film

Abia dupa ce au fost publicate fotografiile s-a facut legatura. Reuniunile „culturale” ale tinerilor aristocrati se remarcau prin distrugeri mari, iar regulamentul de „onoare” cerea ca membrii clubului sa plateasca stricaciunile.

George Osborne

Printre acestia se numara, in afara de premierul britanic, si cancelarul, primarul Londrei (si fratele lui, Jo), precum si moste­nitorul de multe miliarde Nat Rothschild si amicul sau Chris Coleridge.

Harry Mount

Acestia din urma scoteau si o revista despre cum sa furi masini, interzisa apoi de politie.

„Pregatiti” pentru scena politica

Chris Coleridge

Tinerii aristocrati se imbatau, se incaierau si spargeau sticle, farfurii, cesti, geamuri, rupeau mobila, ca o hoarda salbatica.

Jo Johnson

Cea mai rasunatoare nebunie a fost consemnata in 1972, cand au spart toate cele 468 de ferestre din careul Peckwater Quadrangle al universitatii, si au distrus usile cladirii. Drept urmare, li s-a interzis sa se mai intruneasca la sub 16 kilometri de Oxford!

Nat Rothschild

In 1993, o intrunire s-a desfa­su­rat la resedinta familiei Rothschild din comitatul Buckingham. Dupa „bunul” obicei, au distrus tot din camera de intrunire, apoi au semnat un cec. In ultimii ani, Camera Comunelor a tot dez­­batut comportamentul excesiv al tinerilor elitisti, care urmeaza sa aiba un rol important in politica si societatea britanica!

author avatar
Adina Mutar
620 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger