AcasăNewsClovnul Pennywise din horror-ul „It 2" seamănă cu Donald Trump

Clovnul Pennywise din horror-ul „It 2″ seamănă cu Donald Trump

Eroul malefic din filmul horror It, a cărui continuare va fi lansată în România pe 6 septembrie, seamănă cu preşedintele Statelor Unite, este de părere regizorul argentinian Andy Muschietti.

El are o înclinaţie specială prin care îi instigă pe unii contra altora într-o anumită „cultură a fricii”.

Pennywise, clovnul ucigaş care se ascunde în canalizare şi îi atacă pe copii, o invenţie a „regelui terorii” Stephen King, ar avea multe puncte comune cu Donald Trump, asigură regizorul filmului „It Capitolul 2/ It Chapter 2″.

„Actualul preşedinte american face precum clovnul, ştiţi?, a declarat râzând, pentru AFP, Andy Muschietti. „Clovnul caută tot timpul să-i despartă pe cei mai slabi”, a analizat regizorul, făcând referire la gaşca de adolescenţi eroi din „It” care au format „clubul rataţilor”, imaginat în romanul lui Stephen King care a apărut în 1986. „Astfel încearcă să-i cucerească şi să-i distrugă„, a spus el.

„Trăim într-o cultură a fricii, cu lideri care încearcă să dezbine oamenii, să ne controleze şi să ne instige unii contra altora”, a insistat cineastul.

Filmul horror „It Capitolul 2/ It Chapter 2″, cu James McAvoy, Jessica Chastain şi Bill Skarsgård în distribuţie, va rula în cinematografele româneşti din 6 septembrie.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
895 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger