AcasăNewsClotilde Armand, făcută PRAF de PSD: "Un produs politic gol de conținut,...

Clotilde Armand, făcută PRAF de PSD: „Un produs politic gol de conținut, gonflat”

Clotilde-Armand-usrClotilde-Armand-usr

Clotilde Armand, care acum se află în concediu, a fost din nou taxată foarte dur de reprezentanţii PSD. Alexandru Petrescu, vicepreședinte PSD Sector 1, susţine că primarul promovat de USR PLUS şi PNL este un „produs politic gol de conținut”.

Atacul lansat de social-democratului Alexandru Petrescu vine în contextul în care Clotilde Armand a cerut prelungirea strării de alertă în Sectorul 1, ceea ce prefectul Capitalei Alin Stoica a respins azi.

Clotilde Armand, desfiinţată pur şi simplu

Clotilde Armand este expresia neputinței, a nepriceperii în administrație. Un produs politic gol de conținut, gonflat profesionist pe nemulțumirile și așteptările, astăzi înșelate, ale unei părți a societății.

Prețul pe care cetățenii din #sectorul1 al capitalei îl plătesc să își dea seama de ipocrizia si neștiința primarului/om-nou providențial Clotilde Armand este mult mai mare decât cel pe care îl plătesc restul românilor, să realizeze că ceata USR și primarii lor priponiți prin diferite administrații locale sunt un produs politic augmentat artificial, un cor de zgomote, un partid care preferă doar drumul, niciodată destinația”, a precizat Alexandru Petrescu vicepreședinte PSD Sector 1, într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat.

Alin Stoica n-a prelungit Starea de Alertă în Sectorul 1

Prefectul Capitalei Alin Stoica a anunţat că nu va fi prelungită starea de alertă în Sectorul 1 pentru o perioadă de 15 zile, începând din 23 august, aşa cum a fost solicitat de către Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al Sectorului 1.

Întrebat cum a primit primarul Clotilde Armand vestea că nu va fi prelungită starea de alertă în Sectorul 1 şi dacă a fost chemată la discuţiile de luni de la Prefectura Capitalei, Alin Stoica a răspuns:

Nu. Evident că Primăria Sectorului 1 a fost chemată aici. A venit domnul viceprimar care a discutat cu Romprest. Am ţinut legătură şi cu doamna Clotilde Armand. E vorba de plata serviciilor curente şi le plătesc sau le vor plăti”.

author avatar
Andrei Ștefan
327 afisari

2 COMENTARII

  1. Parole, parole, parole. Doar atat mai poate PSD; atat mai are voie, sa maraie din cand in cand.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger