AcasăNewsClipe de groază pentru călătorii unei aeronave cu ruta Praga - București....

Clipe de groază pentru călătorii unei aeronave cu ruta Praga – București. Avionul s-a depresurizat înainte de aterizare

737 maxClipe de groază la bordul unei aeronave

Un Boeing Blue Air care zbura pe ruta Praga spre București s-a depresurizat înainte de aterizare.  Este vorba despre zborul de duminică după-amiază (10 octombrie) Blue Air 0B180 Praga – București. Cu aproximativ 30 de minute înainte de aterizare pasagerii au trăit clipe de groază după ce măștile de oxigen au fost activate din cauza depresurizării avionului.

Potrivit declarației unui pasager,  depresurizarea a fost bruscă. „În cazul prea puțin probabil al depresurizării avionului, măștile de oxigen cad din compartimentul aflat deasupra dvs. Da, azi au căzut datorită unor probleme tehnice și senzația nu a fost una tocmai placută… dar am ajuns cu toții în siguranță la sol !!”, a scris pe Facebook Cristian Anghel, unul dintre pasagerii care se aflau la bordul avionului.

Multe măști de oxigen nu funcționau

Piloții au acționat imediat și au coborât aeronava în câteva minute de la altitudinea de 35 000 de picioare la 6 650 de picioare, altitudine la care pasagerii pot respira fără ajutorul măștilor de oxigen. Șocul cel mare, însă, a fost acela că măștile de oxigen nu funcționau, potrivit declarațiilor transmise de mai mulți pasageri care se aflau la bordul avionului, notează boardingpass.ro.

Din fericire, în urma acestui incident nu s-au înregistrat victime, toți pasagerii ajungând în siguranță la destinație.

author avatar
Alina Costache
138 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sa mi bag piciorul ,ca proasta ziarica mai esti !Te puteai ineresa si puteai face un calcul simplu ca sa informezi cititorii clar si corect Spui de picioare dar nu stii ca la noi se calculeaza in km

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger