AcasăNewsClipe de GROAZA la RESEDINTA Nicoletei Luciu: Ameninta ca se arunca de...

Clipe de GROAZA la RESEDINTA Nicoletei Luciu: Ameninta ca se arunca de la etaj!

UPDATE: Iubitul olandez este cu negociatorii si incearca sa o convinga sa coboare. Piedone, primarul sectorului 4, a venit si el la fata locului pentru a vorbi a convinge sa renunte la gestul sau: „Voi incerca sa o conving sa coboare”, a spus edilul. Cand a vazut ca politistii sunt pe acelasi palier cu ea, femeia a mai coborat un etaj si este acum la etajul al 13-lea.

Zi ingrozitoare pentru familia Nicoletei Luciu si vecinii ei. O femeie de la etajul al 14-lea al blocului de pe Calea Vacaresti, unde Nicoleta Luciu locuieste impreuna cu sotul si cei patru copii ai lor, a amenintat ca se arunca in gol.

Cu siguranta, atat Nicoleta Luciu si membrii familiei ei, cat si vecinii ei din imobilul de pe Calea Vacaresti, unde frumoasa bruneta detine un apartament de lux, au trecut prin clipe ingrozitoare joi dimineata, cand o tanara a amenintat ca se arunca de la etajul al 14-lea al blocului de locuinte.

La locul incidentului a fost solicitata o echipa de pompieri, pregatiti pentru a interveni. Potrivit libertatea.ro, vecina Nicoletei Luciu, pe nume Melania A., in varsta de 48 de ani, se afla la etajul cinci al imobilului, iar echipa de interventie este pregatita sa intervina in orice moment. Din primele informatii de la fata locului, noteaza sursa citata, nu se stie daca femeia are in intentie sa se sinucida sau daca este doar un accident iar ea a ramas blocata pe balcon.

Conform unor surse din Politie, mai noteaza libertatea, este vorba despre o femeie cu probleme psihice, care nu este la prima tentativa de sinucidere de aceea vecinii tind sa excluda varianata unui accident. Politistii urmeaza sa stabileasca exact ce se intampla, si este posibil ca vinovata pentru panica creata in cartier sa fie internata intr-un spital de psihiatrie in cazul in care se stabileste ca a incercat sa isi puna capat zilelor si nu a fost doar un simplu accident.

author avatar
Alina Costache
1.132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger