AcasăNewsClipe de coşmar la Crevedia: "Nu coborâți dacă vreți să trăiți!". Jaf...

Clipe de coşmar la Crevedia: „Nu coborâți dacă vreți să trăiți!”. Jaf cu părinţii şi copiii în casă

Clipe de coşmar la Crevedia: "Nu coborâți dacă vreți să trăiți!". Jaf cu părinţii şi copiii în casă

Au fost clipe de coşmar pentru o familie cu doi copii mici, din Crevedia. Hoţii le-au intrat în casă în timpul nopţii, când ei dormeau la etaj.

Proprietarii au auzit totul şi au vrut să coboare, dar au paralizat de frică atunci când au fost ameninţaţi cu moartea.

I-au ameninţat când oamenii s-au trezit

„Nu ieșiți din cameră dacă vreți să trăiți”, a auzit proprietarul de jos. Bărbatul era la etaj împreună cu soția și cei doi copii. Au auzit totul, au fost îngroziți.

A fost o senzație… Am împietrit, m-am blocat instant, chiar dacă mulți ar spune că „de ce nu ai acționat? de ce nu ai coborât?”. În momentul acela nu poți să iei nicio decizie, ești blocat și, practic, nu îți vine să crezi ce se întâmplă cu tine în momentul ăla.

Ne simțim… parcă tot timpul avem senzația să ne uităm acum, în curte, să nu… O nesiguranță, avem o nesigurață”, a povestit proprietarul „călcat” de hoţi.

Au furat o geantă şi un laptop

Hoții au furat o geantă în care se afla un portofel, dar și un laptop. În tot acest timp, infractorii au comunicat prin căști audio. Familia nu ar fi la primul incident de acest gen. Casa lor ar mai fi fost prădată de hoți în primăvară.

Chiar noi suntem cei care, poate, pe fondul sărbătorilor, să contribuim un pic la această vulnerabilizare, ma gândesc aici tot la plecatul în vacanță, în cazul în care postăm, în mod excesiv, informații despre noi pe rețelele de socializare, cu privire la faptul că am plecat, cu privire la locul în care am plecat, perioada pe care o petrecem de casă„, a analizat un polițist specializat în prevenirea criminalității.

author avatar
Andrei Ștefan
841 afisari

9 COMENTARII

  1. pai si nu puteau sa le raspunda : NU VREM SA TRAIM si apoi sa le arunce niste mobila in cap?

  2. O arma la indemana ar face minuni. Dar la noi nici macar politistii nu le folosesc. Nu sant vanator, dar ma gandesc sa ma fac si arma la picior si astept ciorapitii pe fata…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger