AcasăNewsClaudiu Saftoiu, validat de Parlament in functia de presedinte-director general al TVR...

Claudiu Saftoiu, validat de Parlament in functia de presedinte-director general al TVR

Claudiu Saftoiu a fost validat, marti, de Parlament. Noul presedinte – director general al Societatii Romane de Televiziune (SRTv) a declarat, la scurt timp dupa aflarea rezultatului votului, ca va „garanta impartialitatea politica in procesul redactional din TVR”.

Claudiu Saftoiu este noul presedinte – director general al Societatii Romane de Televiziune (SRTv). Acesta a fost validat, marti, de catre Parlament, cu 265 de voturi „pentru” si 5 voturi „impotriva”.

„Televiziunea Romana inregistreaza cea mai dramatica din ultimii 20 de ani”, a spus noul presedinte al SRtv. „Voi garanta impratialitatea politica in procesul redactional din TVR. Nu va exista sub mandatul meu nicio posibilitate ca lupta politica mai ales din acest an sa capete aspecte de politizare sau de influente de acest fel”, a mai declarat Saftoiu, la scurt timp dupa ce a primit votul Parlamentului.

Totodata, Claudiu Saftoiu a anuntat ca va demara un audit la TVR, de personal, cat si unul economic, in urma caruia sa se poata stabili o strategie de redresare rapida a Societatii Romane de Televiziune.

187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger