AcasăNewsClanurile interlope Mararu si Mironescu s-au razboit in racketi

Clanurile interlope Mararu si Mironescu s-au razboit in racketi

Bogdan Mararu

Identificarea autorului tentativei de asasinat din data de 26 noiembrie 2012 din cartierul bucurestean Vitan este doar o veriga din ancheta Politiei si a procurorilor DIICOT.

Rivalii interlopi Bogdan Mararu (foto) si Puiu Mironescu au platit racketi unul impotriva altuia

Acestia, in cadrul unei operatiuni de amploare, fara precedent in ultimii ani, au descoperit ca episodul impuscarii unui tanar aflat la volanul masinii sale are legatura directa cu o alta tentativa dejucata de oamenii legii, cea in care sub masina interlopului Bogdan Mararu din Piatra Neamt a fost montata o bomba extrem de puternica.

Puiu Mironescu

Anchetatorii au stabilit pana acum ca fratii Bogdan si Razvan Mararu s-au intalnit cu racket-ul basarabean Vitalie Proca, caruia i-au platit 30.000 de euro si i-au pus la dispozitie un autoturism Audi A6, pentru a-l ucide pe marele lor rival, Puiu Mironescu. Insa cetateanul moldovean a confundat victima, tragand sapte gloante intr-un tanar nevinovat, care avea o firma de termopane. Afland ca de fapt el a fost tinta asasinatului, Puiu Mironescu a platit la randul sau 50.000 de euro altor trei asasini la comanda, carora le-a cerut sa-l arunce in aer pe Bogdan Mararu. Insa dorinta de razbunare a interlopilor mai are de asteptat, toti cei implicati fiind arestati pentru 29 de zile.

author avatar
eNational
512 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger