AcasăNewsClanul Duduienilor, călcat de mascați! Percheziții de amploare / Ciprian Duduianu, dus...

Clanul Duduienilor, călcat de mascați! Percheziții de amploare / Ciprian Duduianu, dus la audieri!

Ciprian DuduianuClanul Duduienilor, călcat de mascați! Percheziții de amploare / Ciprian Duduianu, dus la audieri!

Clanul Duduienilor a intrat din nou în vizorul poliției. Astfel că luni, 5 decembrie, încă de la primele ore ale zilei, a primit vizita oamenilor legii.

Poliţiştii au descins luni dimineaţă la o adresă din sectorul 5 al Capitalei într-un dosar care are legătură cu „afaceri” ale clanului Duduianu, potrivit România Tv.

Ciprian Duduianu, săltat de mascați și dus la audieri

Ciprian, fratele fostului lider al clanului Duduianu, Emi Pian, ucis în urmă cu circa doi ani, ar fi cel vizat de anchetă. Casa şi maşina lui Ciprian Duduianu au fost percheziționate, urmând ca acesta să fie reținut de procurori şi dus la audieri la sediul DIICOT.

Grațian Duduianu a ieșit la poartă și a discutat cu reporterul România TV. Acesta spune că nu știe în ce dosar se fac percheziții însă dă asigurări că frații săi nu pot fi puși sub acuzare pentru nicio infracțiune.

„Nu au motive să fie reţinuţi. Nu au făcut nicio infracţiune. Nu există motive să fie arestat. Au venit să facă percheziţii şi atât. Va fi dus la DIICOT, dar nu va fi reţinut. Nu au motive să-l reţină. Au percheziţionat casa, maşina şi nu au găsit nimic. Dacă trecem pe roşu vin la noi mascaţii”, a declarat Graţian Duduianu la România TV.

author avatar
Andreea Vlad
599 afisari

4 COMENTARII

  1. Pe tatal lui Duduianu l-am prins in Oct 1984 furand un portofel in tramvaiul 7. L-am batut bine cu bastonul inainte de a-l baga in duba (IMS). A stat in arest 3 zile timp in care a dat declaratii iar ceilalti parnaiasi i-au facut propuneri. Imi aduc aminte ca a mai si cedat si s-a oferit la doi dintre puscariasi.
    Ce bah voi faceti perchezitii? Luati-l si aruncati-l in puscarie.
    Ce e aia ”clan”???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger