AcasăNewsCiuhodaru, demis de la minister, la doua zile de la numirea drept...

Ciuhodaru, demis de la minister, la doua zile de la numirea drept consilier

Tudor Ciuhodar

Doctorul Tudor Ciuhodaru, deputat UNPR, a fost eliberat, joi, din funcia de consilier onorific la Ministerul Sanatatii pe probleme de urgenta, la doua zile de la numirea lui, a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al MS, Oana Grigore.

Tudor Ciuhodar

Purtatorul de cuvant al Ministerul Sanatatii a spus ca prin numirea secretarul de stat Vasile Cepoi si a subsecretarului de stat pe probleme de urgenta Andrei Georgescu, echipa care se va ocupa de problemele asistentei medicale de Urgenta este completa.
Doctorul Tudor Ciuhodaru fusese numit marti de ministrul Ritli Ladislau in functia de consilier onorific la Ministerul Sanatatii pe probleme de urgenta. El declara atunci ca a fost solicitat sa contribuie la proiectul legii.”Am fost invitat la Presedintie de dimineata (marti dimineata, n.r.), am discutat despre sistemul de urgenta, mi-a fost solicitat CV-ul si informatii despre ce stiu sa fac „, a spus Tudor Ciuhodaru.

El a venit, miercuri, la Guvern si i-a prezentat premierului Emil Boc pe medicii Andrei Georgescu si Vasile Cepoi ca facand parte din echipa care va lucra la legea privind sanatatea si serviciile de urgenta. Premierul a semnat deciziile de numire de numire a lui Andrei Georgescu si Vasile Cepoi in functiile de subsecretar si, respectiv, secretar de stat in Ministerul Sanatatii. Noul secretar de stat va coordona in mod direct, alaturi de ministru, procesul de reforma in sistemul de sanatate.

Raed Arafat a demisionat, marti, din functia de subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii, in urma nemultumirilor privind noile prevederi referitoare la medicina de urgenta din proiectul Legii sanatatii si ca urmare a criticilor formulate la adresa lui de catre presedintele Traian Basescu.

Arafat a declarat ca a demisionat din functia de subsecretar de stat pentru ca iesind din Ministeul Sanatatii va putea apara mai bine sistemul de urgenta, precizand ca nu poate intra in polemici cu nimeni pe aspecte care necesita discutii tehnice.
Tudor Ciuhodaru a fost ales in 2008 deputat de Iasi, dupa ce a candidat pe listele PSD, dar la scurt timp dupa alegeri a demisionat din partid, acuzand neintelegeri cu liderul PSD Iasi, Gheorghe Nichita. Ulterior, el s-a inscris in UNPR, insa a demisionat si din acest partid, dupa ce, in vara anului 2010, a votat motiunea de cenzura initiata de opozitie pe tema taierii salariilor cu 25 la suta. In ianuarie 2011, Ciuhodaru s-a inscris in PC, fiind nominalizat de acest partid drept candidat la Primaria Iasi.

Exclus in septembrie 2011 din PC, Tudor Ciuhodaru s-a inscris din nou in UNPR, anuntand ca va candida la Primaria Iasi si ca ar putea fi sustinut de mai multe partide.

author avatar
Ciprian Purice
390 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger