AcasăNewsCiuhandu ar putea colabora cu USL ca independent

Ciuhandu ar putea colabora cu USL ca independent

Gheorghe Ciuhandu

Primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, afirma ca nu a discutat, deocamdata, despre o candidatura a sa din partea USL, mentionand ca vrea sa ramana membru PNTCD, insa „daca dumnealor ar sustine o alternativa cu un primar independent sau neafiliat partinic” atunci se poate „discuta orice”.

Gheorghe Ciuhandu

Primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, a declarat, marti, presei, ca intre PNTCD – gruparea Victor Ciorbea si USL au loc negocieri la nivel central. „Au loc niste negocieri la Bucuresti, niste discutii care nu s-au finalizat. Ele continua, pe moment nu pot spune mai multe lucruri. Se negociaza un protocol, este o chestiune de aspecte politice, juridice. Eu nu cunosc ce se discuta acolo”, a declarat Gheorghe Ciuhandu.

Primarul Timisoarei a precizat ca doreste sa isi pastreze calitatea de membru PNTCD. „Deocamdata, eu nu am discutat sa candidez pentru USL. Eu am spus, in repetate randuri, ca doresc sa-mi pastrez calitatea de membru PNTCD si ca nu pot sa intru ca membru de partid intr-o combinatie politica. Daca dumnealor (USL – n.r.) ar sustine o alternativa cu un primar independent sau neafiliat partinic, putem discuta orice, dar acum discutia e prematura. Toata lumea discuta despre candidatura mea, dar cat am avut mandat si am vrut sa fac ceva pentru orasul acesta, de multe ori am fost tamponat in diverse feluri si de catre diverse persoane. Nu port ranchiuna nimanui, se pare ca nu-s chiar asa de rau cum ziceau unii ca as fi. Eu am cautat sa fac pentru oras. Ma gandesc ca poate si altii isi dau seama ca nu am facut ceva cu rea-vointa. Nu am niciun angajament, deocamdata, luat fata de nimeni. Nu pot sa ma afiliez politic in alta parte, ca nu am cum, fiind membru de partid in PNTCD, dar, in ipoteza in care decid sa candidez si pot sa am sustinere ca independent, evident ca se poate discuta de o candidatura independenta. Am avut discutii cu diverse formatiuni, cu diverse persoane, cum se si practica peste tot in lume, inainte de alegeri se fac regrupari. Nu am niciun fel de angajament in momentul de fata”, a declarat Ciuhandu.

Intrebat de ce crede ca pe lista USL nu se regaseste, cu nume, niciun candidat din judetul Timis, la Consiliul Judetean si la Primaria Timisoara, Ciuhandu a raspuns ca nu vrea sa comenteze. „Intrebati-i pe cei de la USL, eu nu sunt membru USL, eu nu stiu de ce nu este niciun nume pe lista. Nu am ce sa comentez si nici nu vreau sa comentez acum chestiuni care, de fapt, nu le cunosc. Nu vreau sa comentez ce nu stiu. Negocierile USL cu PNTCD merg mai departe, se discuta. Speram sa se termine cat de repede, sa fie gata in timp util pentru alegeri. Daca se parafeaza, sa se stabileasca lista finala”, a declarat Ciuhandu.USL a dat publicitatii, luni, lista candidatilor la presedintia CJ si primariile municipiilor resedinta de judet, in cazul Timisului nefiind insa mentionate nume.

Presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, si cel al PSD Timis, Titu Bojin, sustin ca ei sunt candidatii USL la Primaria Timisoara, respectiv Consiliul Judetean Timis, desi nu se regasesc pe lista.

author avatar
Ciprian Purice
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger