AcasăNewsCîţu, despre anticipate şi rating-ul de ţară: Nu umblăm cu minciuni

Cîţu, despre anticipate şi rating-ul de ţară: Nu umblăm cu minciuni

Ministrul liberal al Finanţelor transmite, vineri, un mesaj într-o notă vădit optimistă, cu privire la alegerile înainte de termen, dorite deopotrivă de PNL şi de către şeful statului.

”Alegerile anticipate au un efect pozitiv pentru rating-ul de țară. Din primul moment am comunicat transparent și permanent cu investitorii, agențiile de rating, partenerii noștri instituționali. Tot ce am anunțat este CREDIBIL. Nu umblăm cu minciuni. Planul nostru de a reduce deficitul bugetar pe termen mediu și comunicarea transparentă au început să aibă efecte pentru români. Dobânzile SCAD în fiecare zi. Un deficit bugetar mai mic înseamnă inflație mai mică și dobânzi mai mici pentru români”, susţine Florin Cîţu, mesajul său fiind distribuit pe pagina oficială de Facebook a PNL-ului.

Mai mult, oficialul guvernamental face referire la poziţia exprimată joi din direcţia agenţiei Moody’s. ”Ieri, încă o veste BUNĂ pentru guvernul #PNL. Agenția de rating Moody’s spune că alegerile anticipate au un efect pozitiv pentru rating-ul de țară. La fiecare întălnire cu investitorii am explicat foarte clar de ce România are nevoie de alegeri anticipate și acum avem rezultatele comunicării permanente și credibile. (…) Este, cred, primul exemplu în istorie când o țară trece printr-o situație politică dificilă cu o economie care a fost căpușată de socialiști aproape un deceniu, dar are susținerea și încrederea investitorilor, a agențiilor de rating și a partenerii instituționali din UE și SUA. Guvernul PNL a făcut din nou ca România să conteze. Urmează lucruri fantastice pentru români. V-am promis și așa vom face”, conchide Cîţu.

291 afisari

10 COMENTARII

  1. Cine te ia in serios Cacitule ? Acum ti-ai dat si tu seama, ca tu cu finantele n-ai nimic de-a face, nici ele cu tine, ca acolo esti ZERO ABSOLUT , si ce ti-ai zis sa te bagi in altele, poate s-o lipi ceva de tine, slabe sperante. Istoria va va consemna ca cel mai incapabil Guvern pe care l-a avut vreodata Romania, asa ca continuati in orbecaiala voastra Liberala.

  2. Cacitule , istoria a consemnat : Guvernul Dancila a fost si va fi cel mai incapabil Guvern pe care l-a avut vreodata Romania , trage apa si tunde-o unde a intarcat mancurtu iapa !

  3. #nerezistentule , ai dreptate , caricatura guvernamentala numita guvernarea Dancila a fost limita absoluta , mai jos de atat nu se poate !

  4. Priviti in jos de la Dancila, si il veti vedea pe Cacitu al vostru, cu gura deschisa

    # isti sunt la fel de prosti, ca si Cacitu, ei daia nu pot face diferenta, pentru ca ea nu exista.

    Dancila ii oferea lui Orban & Co un Cunilingus moka !

  5. Ce fumează asta de vede totul roz? Ca vreau si eu. Nu de alta, dar daca nu incep sa fumez ca idioții ăștia din guvern, nu pot vedea decat cum iubita mea țara, a unor strămoși ce au murit pentru fiecare palma se destramă. Probabil gunoiul asta de sas, va fi ultimul președinte al acestei tari, in forma actuala

  6. Iubita ta tarisoara , RMN ( Republica Moldoveneasca Nistreana – Transnistria ) se destrama ? Si ce e rau in asta ? Baga un cunillingus duios la flautul zbarlit si pomadeaza-te la rozeta , urmeaza prelucrarile prin aschiere ….hihihihihihihi…….!

  7. Marioneta de la Finanțate, a dovedit ca nu știe exact ce face, declarațiile sale publice au atras oprobriul pana și al Liberalilor sai. Spusele sale au dus la devalorizarea leului, se poate numi un mic sabotaj economic al României, o mica destabilizare Liberala, făcuta voit.

    Oare măscăriciul asta, va răspunde pentru ce a făcut, DNA-ul doarme, sau n-a primit ordin pe unitate, sa -l cheme la audieri, in Rem desigur, știu ei, acoperiți de la DNA care-i procedura.

    Reacționează cineva la pagubele făcute de nulitatea asta ?

  8. Cacitule, n-ai făcut tu Bugetul ?Pe care v-i l-ați asumat prin răspundere Guvernamentala.

    Nu știai ca n-ai respectat prevederile UE, si apoi te plângi ca un handicapat, ca UE a inițiat procedura de deficit excesiv ?

    Capul tău unde a fost, intre buci, sigur ca da !

    • De la dude si stevie , iar m-a dat in diaree , sunt pitit intre boschetii din parcul Tiraspol si ma screm cu ochii bulbucati sa elimin zeama puturoasa ce mi-a dat peste ciubote si mi-a pictat mansetele pantalonilor de salopeta labuiti de la un zidar defunct . N-are rost sa ma sterg cu frunze intre buci , recidivez curand , astept potopul cu pantalonii in vine , daca ma prinde meletia ma ia cu duba si iar ma acuza de eschibitionism . Postez dupa telefonul boschetarului ” #nerezistent ” , l-am prins matol si i-am castigat telefonul la babaroase masluite , revin cu amanunte , schimb boschetii ca iar imi chioraie matele si mi s-au bulbucat felinarele , valeu….!

  9. @ Viorica Capabila a arătat la guvernare că e mai capabilă decât Ludovic Orban și Câțu, neavând nevoie nici de anticipate pentru rating și guvernând și mmai mult decât a guvernat Ludovic Orban care cere alegeri anticipate, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger