AcasăNewsCîțu, aviz de respingere în comisii

Cîțu, aviz de respingere în comisii

Liberalul propus pentru a conduce și pe mai departe Ministerul Finanțelor, de aceasă dată în Guvernul Orban II, a primit aviz negativ la finele audierii sale în cadrul Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci de la Senat și Cameră.

A fost un vot la limită, mai exact cu fost 18 voturi pentru și tot atâtea împotrivă, ceea ce înseamnă un aviz de respingere, din câte a comunicat președintele de ședință. După ce a ieșit de la audieri, Florin Cîțu a catalogat întrebările primite drept „ok”.

Amintim că liberalul Cîțu a deschis seria audierilor miniștrilor propuși pentru a face parte din Executivul pe care a fost desemnat să îl formeze premierul Ludovic Orban. Și că și după prima sa audiere, lunile trecute, Cîțu primise tot aviz negativ.

Acest aviz este consultativ.

author avatar
Cristina Stefan
166 afisari

2 COMENTARII

  1. Acesti indivizi din guvernul lui iohanis sunt de tot rasul , zilnic apar cu gafe ridicole , sunt tupeisti si lipsiti de demnitate pentru ca in primul rand au acceptat sa primeasca aceste functii pentru care sunt totalmente incompetenti si iau decizii la comanda in detrimentul romanilor fiind in necunostinta de cauza cu problematica domeniului la nivelul respectiv !!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger