AcasăNewsCîțu a picat a doua oară testul moțiunii, de această dată în...

Cîțu a picat a doua oară testul moțiunii, de această dată în Camera Deputaților (VIDEO)

Ministrul Cîțu, tot cu PSD pe limbă: ”Trebuie să dispară” (foto: gov.ro)

Moțiunea simplă inițiată de 70 de deputați la adresa ministrului Finanțelor a trecut de Camera Inferioară a Legislativului.

Au fost 166 de voturi pentru, 94 împotrivă și 28 de abțineri, astfel că moțiunea depusă de PSD, intitulată „„Virusul Cîțu” a infectat economia națională!”, a fost aprobată în ședința de miercuri a Camerei Deputaților.

Votul s-a dat la două zile după ce moțiunea a fost dezbătută, moment în care ministrul Cîțu a venit în Parlament pentru a-și susține cauza. Discursul său a fost presărat cu termeni duri, precum „criminali” sau „țepari”. DETALII AICI.

Este a doua oară când ministrul Florin Cîțu nu trece testul unei moțiuni simple. Precedenta dată, în decembrie 2019, un astfel de demers parlamentar a trecut de Senat, fără a avea, însă, vreo consecință în ceea ce îl privește pe ocupantul fotoliului de ministru al Finanțelor în Executivul condus de către Ludovic Orban.

Detalii despre continutul moțiunii „„Virusul Cîțu” a infectat economia națională!” găsiți AICI.

sursa foto: gov.ro

author avatar
Cristina Stefan
341 afisari

6 COMENTARII

  1. Și cu asta ce-am făcut..el e bine mersi,iar voi o frecați la rece…ce înseamnă înțelegerile transpartinice.. vă e frică să luați taurul de coarne..

    • Repetent sunt eu , Anonymous Kostea Sugiuk Tiraspol , stateam pitit sub pod la Rabnita in timpul cursurilor si cand terminau colegii orele de curs ma amestecam cu ei si spuneam lu mamuka ca am mai luat un zece . Asa fac si acum , desi sunt hodorog , ma amestec cu cei care posteaza in presa romaneasca si ma dau ROMAN , mi-e rusine sa recunosc ca sunt troll si vuvuzea savuskineza . Daca aveam studiile lui Citu , candidam la functia de sef de stat al mankurtilor din zoopark , vai pacatili miele di jiegos boschietar …..

    • Tot e criza de hartie igienica , pandesc si o labuiesc eu ca sa am cand suflu nasul cand ma prezint la Raion .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger