AcasăNewsCititi la metrou? Ce surpriza puteti avea!

Cititi la metrou? Ce surpriza puteti avea!

Printre atatea vesti triste si anunturi care mai de care mai alarmiste, e loc si de o gura de aer. Mai ales in luna lui Cuptor!

O informatie care ii va bucura cu siguranta pe cei care merg cu metroul, fie ei bucuresteni sau nu, si care – in situatia in care aglomeratia nu e prea mare, la orele de varf, sau prind un loc pe scaun obisnuiesc sa deschida o carte si sa se cufunde in lectura, fie si pret de cateva statii.

Povestea pe cale sa devina realitate suna astfel: initiativa se numeste „Cartea la metrou” si apartine Editurii Litera si Metrorex. Avertismentul adresat calatorilor cu metroul- mijlocul de transport in comun in care nu e un secret faptul ca sunt cele mai mari sanse sa vedeti romani citind – este „Atentie, se inchid usile si se deschid cartile!”. Iar din cate se anunta din directia editurii, in perioada 18-22 iulie, adica de lunea viitoare pana vineri, in intervalul 9.00-11.00, calatorii care vor fi zariti citind o carte pe Magistrala 2 Pipera – Berceni – Pipera, vor primi inca una, dar si un semn de carte, de la voluntarii Litera.

Alte detalii despre campania inedita menita sa incurajeze cititul (in metroul din Capitala) gasiti AICI.

author avatar
Cristina Stefan
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger