AcasăNews(CITESTE) BAREMUL de CORECTARE si EVALUARE pentru proba de matematica

(CITESTE) BAREMUL de CORECTARE si EVALUARE pentru proba de matematica

evaluare-nationala-barem-subiecte-elevi-matematica-capacitate-foto-infomm.ro

Baremul de corectare / evaluare al testului la matematica in cadrul evaluare nationala,dat astazi  de elevii de clasa a VIII-a, a fost publicat de ministerul educatiei. Intra sa vezi daca rezultatele sunt aceleasi cu cele scrise de tine pe foaia de examen.

Vezi cand se vor afisa rezultatele si se pot depune contestatiile.

evaluare-nationala-barem-subiecte-elevi-matematica-capacitate-foto-infomm.ro
EVALUAREA NATIONALA 2011. Vezi BAREMUL de la proba de matematica

Proba la matematica, ultima din Evaluarea Nationala, a fost sustinuta, miercuri, de catre peste 220.000 de elevi din clasele a VIII-a. Primii elevi care au iesit de la proba de matematica au declarat ca examenul a fost greu, mai ales subiectul III, banuind ca baremul de corectare / evaluare va fi pe masura dificultatii respectivului punct. Elevii au avut la dispozitie 120 de minute pentru a rezolva subiectelela matematica de la Evaluarea Nationala.

MECTS a precizat ca evaluarea lucrarilor se face cu respectarea stricta a BAREMULUI unic de evaluare si de notare, pe baza unui punctaj pe scara 1-100, acordandu-se 90 de puncte pentru raspunsurile corecte si complete si 10 puncte din oficiu.

Iata baremul de corectare /evaluare testelor nationale de astazi, la matematica:

La SUBIECTUL I

  • Se puncteaza doar rezultatul, astfel: pentru fiecare raspuns se acorda fie 5 puncte, fie 0 puncte.
  • Nu se acorda punctaje intermediare.

Pentru SUBIECTUL al II-lea si SUBIECTUL al III-lea

  • Pentru orice solutie corecta, chiar daca este diferita de cea din barem, se acordă punctajul maxim corespunzator.
  • Nu se acordă fractiuni de punct, dar se pot acorda punctaje intermediare pentru rezolvari partiale, in limitele punctajului indicat in barem.
  • Total 100 de puncte din care 10 sunt din oficiu.
  • Nota finala se calculeaza prin impartirea punctajului obtinut la 10.

Examenul de Evaluare Nationala pentru clasa a VIII-a a fost organizat in 4.973 de unitati de invatamant, la test fiind inscrisi 223.222 de elevi.

[poll id=”1″]

 

 

Sursa: StirileProTV.ro

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
8.991 afisari

21 COMENTARII

  1. Nu a fost deloc usor.. a fost destul de complicat mai ales partea a III-a … Mie mi s`a parut Greu.

  2. prima problema de la subiectu 3 a fost groaznica eu mi.am downloadat 90 de variante de pe mateinfo.ro si nu am vazut vreo problema asa greu mi.am invatat o gramada de formule si nici nu le.am folosit……de obicei la ce am vazut pe net la subiectul 3 iti zicea aflati in functie de x aria …..si de astea nu ce ne.o dat la examen

  3. eu mam panica la ex. 3 la sub 2..si am luat stresu in mine..si gata..ala am fost:))…ca luam 9 daca era..

  4. voi nu sunteti sanatosi la cap???? cum puteti spune ca a fost usor??? in cate teste de evaluare am facut nu am gasit ceva asemanator mai ales in ceea ce priveste subiectu III … ce naiba ??asta e bataie de joc!!!!!

    • Mai, lasati vaicareala. Subiectul 3 a fost chiar usor, totul a fost usor! Ce sa va fac daca stati 4 ani degeaba si acum urlati in toata tara ca sunteti victimele unor subiecte terifiant de grele…

  5. a fost greu la mtematica deci zici ca si-au batut joc de noi cu problemele lor de la sub3…la romana a fost mai simplu dar la mate o sa fie numai note de 4 maxim 5…..

  6. Vorbeste in numele tau asta de mai sus:)) a fost greau dar cine a invatat este capabil sa ia vre-un 8-9 😉 Hai succes la note mari>:D<

  7. La romana…subiectul a fost foarte usor, la mate …nah….chiar daca subiectele de la 3 au fost putin cam grele….nu se poate zice ca au fost imposibile8-|…..trebuia sa fie si probleme de genul acesta,,,sa diferentieze copii de 7-8 si restul de cei de 9-10…..

  8. NU pot zice ca a fost greu, puteam lua chiar 9 dar din neatentie si din cauza ca a fost putin timp ptr ca la sub 3 ex 1 trebuia putin mai mult de gandit… si la sub 2 ex 5 am copiat in loc deradical din 2 , 2… si la perechi dupa ce am gasit 2 am zis ca asteas si nu am mai cautat…

  9. si ptr ca nu am avut timp nu am mai apucat sa fac sub 3, 2, a si b
    Si sub 3 nu a fost greu a fost usor dar era nevoie de cel putin 30min-1h numai ptr el
    sub 3 , 1 lam facut corect dar ptr 2 nu am mai avut timp… si am pierdut un punct degeaBA….

  10. la matematica afost foarte greu toti ne-am vaicarit de ele mai ales la sub 3 a fost ceva groaznic,chiar daca am anvatat din greu pt examen…….tot mi sau parut grele ,eu l-am facut si pe sub 3 tot iar akuma astept ce va urma,rezultatele,sper ca toti sa luam 9 si 10,succes ,,,,,,,,,,,,,,iar eu macar 9 sa iau daca nu 10 si la rom si la mate….

  11. Deci la sub 2 ex 2:-l mi s-a parut aiureaa>:P

    Deci ptr sub 2 un ex prea greu >?:P
    si de probleme nu mai zic
    Ha. Banal
    o albinaa
    Si la ex 1 >:P
    chiar a fost greu

  12. Si in comparatie cu cel de la romana,asta de la mate a fost complicatia in sine.Noroc de niste scoli din orase(nu dau nume)care si`au lasat elevii sa copieze la examen.eu am avut doua profe care se benoclau in continuu la noi si nici nu puteai sa te uiti la cineva in plm`:|.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger