AcasăNewsCiteste AICI marturia socanta a romanului ingropat de viu in Ungaria!

Citeste AICI marturia socanta a romanului ingropat de viu in Ungaria!

Romanul care a scapat cu viata dupa ce a fost ingropat de viu pe insula Csepel din Budapesta a stat de vorba cu jurnalistul maghiar Lukacs Csaba caruia i-a povestit cum a reusit sa se dezgroape si sa fuga, plin de noroi si de sange, din locul unde mai multi oameni au fost ucisi pentru bani.

„Mi-au pus o franghie la gat, apoi mi-am pierdut instantaneu cunostinta. Mi-am revenit apoi pentru cateva momente. Stiam si simteam ca voi muri, am lesinat de mai multe ori. Incercau sa ma convinga ca nu voi pati nimic. In tot acest timp, unul dintre ei ma lovea fara incetare cu picioarele. Nici nu mai simteam durerea pentru ca imi canalizam ultimele forte ca sa pot respira si ca sa pot tine franghia departe de gat. Am incercat cu ultimele puteri sa strig dupa ajutor, dar sunetele scoase de mine nu aveau nicio noima”, a povestit tanarul intr-un scurt interviu acordat  jurnalistului Lukacs Csaba.

Barbatul are dubla cetatenie si era stabilit in Ungaria de opt ani. „Acum se simte mult mai bine. Dar cand m-am intalnit cu el, joi, nici nu puteai sa-l recunosti, atat de dur a fost lovit. Capul era plin de sange. Acum are si un psiholog, iar lucrurile s-au mai linistit”, a declarat la Realitatea TV jurnalistul Lukacs Csaba. „Este vorba despre un secui din Transilvania. Ne-am intalnit si astazi si mi-a povestit ca totul era ca o rutina si s-a simtit ca la o macelarie. Mi-a spus ca un om nu-si poate imagina ce forta are cand este in pericol. A fost nevoit sa lupte cu niste caini de lupta. Politia maghiara mai cauta si alte cadavre si eu cred ca vor mai gasi”, a adaugat jurnalistul.

Patru cadavre au fost descoperite pana in prezent pe insula Csepel, dar autoritatile cred ca numarul victimelor ar putea fi mai mare. Principalii suspecti au fost arestati.

196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger