AcasăNewsCirculatie restrictionata in Capitala, de Revelion. AFLA zonele si rutele ocolitoare! ...

Circulatie restrictionata in Capitala, de Revelion. AFLA zonele si rutele ocolitoare!

Bucurestenii, dar si locuitorii din provincie veniti in Capitala pentru a petrece Revelionul e bine sa stie ca, in noaptea dintre ani, circulatia rutiera in unele zone din oras va fi restrictionata. Printre ele se numara Piata Revolutiei, unde va avea loc concertul de Revelion „Live Revolution”, dar si Piata Constitutiei. In noaptea dintre ani, metroul si tramvaiele de pe traseele 1 si 41 vor circula la intervale de 20-30 de minute.

Mai sunt doar cateva ore pana cand vor incepe petrecerile in aer liber, din noaptea de Revelion! Pentru ca nimic sa nu strice cheful bucurestenilor, dar si celor veniti din alte orase ale tarii pentru a sarbatori trecerea in 2012 in Capitala, autoritatile au decis ca, in cateva zone din oras, circulatia rutiera sa fie restrictionata. Astfel, pentru petrecerea „Live Revolution” din Piata Revolutiei, circulatia rutiera va fi restrictionata, gradual, incepand de sambata, ora 20.00, pe Calea Victoriei (intre Piata Victoriei si strada Ion Campineanu), pe strada stirbei Voda (intre strada Luterana si Calea Victoriei), pe strazile George Enescu, Episcopiei, Constantin Esarcu, Dem I. Dobrescu si C.A. Rosetti, informeaza Mediafax. De asemenea, pe strada Franklin circulatia rutiera ramane restrictionata pana duminica la ora 7.00, a anuntat Brigada de Politie Rutiera a Capitalei. In tot acest timp, conducatorii auto sunt sfatuiti sa aleaga ruta ocolitoare Piata Victoriei – Bulevardul Lascar Catargiu – Piata Romana – Piata Universitatii – Piata Unirii.

Circulatie rutiera restrictionata si in Piata Constitutiei

Cei care aleg sa petreaca de Revelion in Piata Constitutiei afla ca, pentru petrecerea din Piata Constitutiei, organizata de Primaria Capitalei, traficul rutier va fi restrictionat pe Bulevardul Unirii (intre bulevardele I.C. Bratianu si Libertatii), de sambata, ora 22.00 pana duminica, la ora 6.00. De asemenea, traficul rutier va fi restrictionat pe Bulevardul Libertatii (intre Bulevardul Natiunile Unite si Calea 13 Septembrie), de sambata, ora 23.00 pana duminica la ora 2.00. SOferii au la dispozitie cateva rute ocolitoare. Acestea sunt: Calea 13 Septembrie – Bulevardul Libertatii – Piata George Cosbuc – Bulevardul Regina Maria; strada Izvor -strada Hasdeu – Splaiul Independentei; Bulevardul Unirii – Piata Unirii – Splaiul Independentei – strada Hasdeu – strada Izvor – Calea 13 Septembrie.

Cum circula Metroul si mijloacele RATB in noaptea de Revelion

De asemenea, e bine sa stiti ca, pe durata in care sunt impuse aceste restrictii de circulatie, autobuzele RATB cu traseu prin centrul Capitalei vor circula pe o ruta modificata. Mijloacele de transport in comun afectate de restrictii sunt 122, 126, 168, 226, 368, 137, 138, 268, 178, 300, 361, 136, 385 si linia de noapte N121.

In cazul in care nu vreti sa circulati cu autoturismul propriu in noaptea dintre ani, va mai spunem ca metroul si tramvaiele de pe traseele 1 si 41 vor circula la intervale de 20-30 de minute. De asemenea, autobuzele Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB) de pe liniile de noapte, vor circula intre ora 1.00 si 5.00, la interval de o ora.

288 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger