AcasăNewsCirculatie inchisa pe patru drumuri nationale, pe alte 17 sunt restrictii pentru...

Circulatie inchisa pe patru drumuri nationale, pe alte 17 sunt restrictii pentru traficul greu

Circulatia este inchisa pe patru drumuri nationale din vestul tarii, in judetele avertizate cu cod galben, iar pe 17 tronsoane de drum este restrictionat traficul greu, a anuntat, joi dimineata, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

Potrivit reprezentantilor CNADNR, in sudul si sud-estul tarii nu sunt drumuri nationale inchise. In vestul tarii, unde pana joi seara este cod galben de ninsori si viscol, s-au inchis trei drumuri nationale, respectiv DN 19D Sacuieni – frontiera cu Ungaria, DN 1H Alesd – Nusfalau si DN 1P Uileacu de Cris – Spinus. Echipele de interventie estimeaza ca traficul pe cele trei drumuri nationale va fi redeschis in aproximativ sase ore.

De asemenea, la ora 8.30 a fost inchisa circulatia pe DN 67 D Baia de Arama – Herculane, din cauza producerii unor avalanse. Traficul greu este restrictionat pe 17 drumuri nationale. Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ninsori si viscol valabila pana joi, la ora 18.00, in judete Caras-Severin, Timis, Arad, Hunedoara, Alba, Cluj, Bihor, Salaj, Satu Mare, Maramures si Bistrita-Nasaud.

author avatar
Ciprian Purice
225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger