AcasăNewsCirculatie inchisa in continuare pe Autostrada Soarelui, tronsonul Lehliu – Fetesti, si...

Circulatie inchisa in continuare pe Autostrada Soarelui, tronsonul Lehliu – Fetesti, si pe alte 6 drumuri nationale!

Traficul rutier continua sa fie afectat, ca urmare a viscolului si a ninsorii. Astfel, marti dupa-amiaza, nu se circula pe tronsonul Lehliu – Fetesti al Autostrazii Soarelui si nici pe alte sase drumuri nationale (DN) din cinci judete din tara.

Conform Centrului Infotrafic, circulatia masinilor este restrictionata, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, pe urmatoarele sectoare de DN, dupa cum urmeaza:  DN 22 Mihai Viteazu – Ovidiu (Constanta); DN 22 Ramnicu Sarat – Smardan (Buzau); DN 23 Olaneasca (Braila) – Braila; DN 23B Maicanesti – Ciorasti (Vrancea); DN 24D Balabanesti– Tulucesti (Galati) si DN 2N Bogza – Dumbraveni (Vrancea). Totodata, politistii de la Rutiera informeaza participantii la trafic despre faptul ca, pe DN 2C Padina (Buzau) – Slobozia (Ialomita), este instituita restrictie de tonaj de 7,5 tone.

Meteorologii au anuntat, marti, ca vremea se mentine urata si in urmatorul interval, motiv pentru care au emis mai multe atentionari cod galben si portocaliu, pentru mai multe judete din tara. Cititi detalii aici.

Sursa foto: maramuresmedia.ro

221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger