AcasăNewsCirculatie in conditii de iarna in judetul Brasov/Traficul rutier, afectat si de...

Circulatie in conditii de iarna in judetul Brasov/Traficul rutier, afectat si de ploaie

UPDATE 3: Tot reprezentantii centurlui Infotrafic mentioneaza ca, la ora 12.15, autoturismele circula cu dificultate in zona Sacele, pe Centrura Brasov. Totul, ca urmare a unui accident in care au fost implicate doua TIR-uri. Urmeaza ca autotrenurile sa fie indepartate de pe suprafata carosabila.

UPDATE 2: Probleme au aparut si in judetul Vrancea, la Bordesti, unde, pe DN2N Dumbrăveşti – Jitia se curcula cu dificultate, ca urmare a faptului ca mai multi arbori au fost doborati de vant direct pe carosabil. Se intervine, insa, pentru indepartarea lor si reluarea, in conditii optime, a circuatiei autovehiculelor.

UPDATE: Centrul infotrafic al IGPR anunta reluarea circulatiei pe DN 1 A, la Mogosoaia.

Conditiile meteo nefavorabile au ajuns sa le dea serioase batai de cap soferilor. In timp ce pe raza judetului Brasov se circula in conditii de iarna, pe DN 1 A, la Mogosoaia, dar si pe Centura Capitalei, conducatorii auto inainteaza cu greutate, din cauza apei acumulate, in urma ploilor cazute in Bucuresti in ultimele ore.

(foto: clon.ro)

Astfel, din cate anunta reprezentantii Centrului Infotrafic, la ora 10, in judetul Ilfov, traficul rutier era intrerupt pe DN1A, la Mogosoaia, din cauza unui pasaj inundat. Totodata, aceeasi sursa mentioneaza ca este afectata si circulatia pe DN Centura Bucuresti. Se asteapta, insa, ca situatia sa se remedieze, odata ce in zona au juns echipele de interventie in astfel de situatii.

Totodata, la munte, dupa cum au anuntat, de altfel meteorologii, inca de ziua trecuta, continua sa ninga. Iar situatia centralizata la ora 10.30 de reprezentantii Centrului Infotrafic indica faptul ca pe raza judetului Brasov, traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna, drept urmare utilajele de deszapezire au intervenit deja pentru degajarea stratului de omat depus pe carosabil. Politistii au iesit pe teren, pentru a verifica daca soferii care tranziteaza drumurile nationale principale si pe cele secundare din acest judet au masinile echipate cu anvelope de iarna.

Date fiind conditiile meteo, soferilor li se recomanda sa circula cu viteza redusa si cu mare atentie.

280 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger