AcasăNewsCirculatie data peste cap pe A2, dupa un accident de TIR. A...

Circulatie data peste cap pe A2, dupa un accident de TIR. A intervenit si un elicopter SMURD

DAca aveti drum catre si dinspre litoral, la aceasta ora, e bine sa tineti cont de un aspect important. Un accident produs in jurul pranzului pe Autostrada Soarelui, in zona localitatii calarasene Fundulea, a blocat sensul de mers catre Constanta. Totul, ca urmare a rasturnarii unui TIR, pe A2.

Autotrenul transporta cereale si rula pe sensul catre Bucuresti al Autostrazii Soarelui. La un moment dat, din conditii neclare inca, in zona kilometrului 33 al A2, TIR-ul s-a lovit de o masina, inainte de a pica de pe roti peste parapetul separator dintre sensurile de mers. Din pacate, mastodontul s-a lovit apoi de o masina, care mergea regulamentar, conform Centrului Infotrafic.

In urma accidentului, un barbat ar fi avut nevoie sa fie scos de catre specialistii de la descarcerare. Interventia a fost una dificila si de durata. De aici si prelungurea perioadei in care traficul rutier in zona a fost afectat.

Totodata, ca urmare a producerii impactului, circulatia pe sensul catre Capitala se desfasoara doar pe o banda, in timp ce pe directia catre malul marii, traficul este oprit cu totul, politistii rutieri fiind deviat pe vechiul drum catre Constanta, conform Infotrafic.

sursa foto: Facebook

109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger