AcasăNewsCirculatia trenurilor intre Predeal si Timisu de Sus, intrerupta din cauza unui...

Circulatia trenurilor intre Predeal si Timisu de Sus, intrerupta din cauza unui copac cazut pe linia ferata

UPDATE: Conform datelor furnizate, la ora 11, de catre reprezentantii Centrului Infotrafic, circulatia feroviara pe magistrala 300 a revenit la normal.

Totodata, aceeasi sursa mentioneaza ca, pana la momentul respectiv, „trenul de persoane 1745, care se deplaseaza pe relatia Bucuresti – Satu Mare, a acumulat 160 de minute intarziere”.

Probleme pe calea ferata, din cauza vremii nefavorabile. Mai exact, vantul puternic a doborat un arbore, copacul cazand de pe munte direct pe linia ferata, in drum rupand linia de inalta tensiune care alimenta garniturile ce strabat zona statiunii Predeal.

S-a intamplat marti dimineata, pe firul 1, intre statiile Predeal -Timisu de Sus, din cate anunta CFR Calatori. Ca urmare a situatiei neprevazute, circulatia trenurilor pe sectia Cai Ferate Brasov- Predeal este inchisa la aceasta ora, insa se spera ca, in cel mai scurt timp, problema sa fie remediata de catre specialistii care au intervenit in vederea repararii liniei de contact. Totodata, copacul urmeaza sa fie taiat si indepartat de pe linia ferata.

E important de mentionat faptul ca, din comunicatul CFR Calatori reiese faptul ca pana la momentul in care circulatia garniturilor va fi redeschisa, trenurile de calatori care ar trebuin sa circule pe Valea Prahovei vor stationa temporar in gari.

Momentan, patru trenuri de calatori au de asteptat pana la redeschiderea circulatiei pe relatia amintita – trenul IR 1745, care circula de la Bucuresti catre Satu Mare, si care stationeaza temporar intre Predeal si Timisu de Sus, precum si trenurile IR 1631 (Bucuresti – Brasov), IR 1526 (Sibiu -Bucuresti) si R 3001 (Bucuresti – Brasov) vor astepta sa se reia circulatia in garile Brasov si Predeal.

Calatorii care au nevoie de informatii suplimentare in privinta circulatiei trenurilor pot apela numarul 021/9521.

154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger