AcasăNewsCirculatia rutiera si feroviara in Caras-Severin, afectate de ploi torentiale si aluviuni!...

Circulatia rutiera si feroviara in Caras-Severin, afectate de ploi torentiale si aluviuni!

Ca urmare a ploilor cazute in ultimele ore au aparut probleme in traficul rutier si feroviar, joi dimineata, dupa ce pe terasament ori pe anumite portiuni de drum national s-a adunat o mare cantitate de apa, dar au ajuns si aluviuni.

Astfel, reprezentantii Centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Politiei Romane au informat, in jurul orei 9, ca traficul rutier pe DN58B Resita – Timisoara se desfasoara cu dificultate in zona localitatii Maureni, dupa ce pe carosabil au ajuns aluviuni (nisip, pietris, noroi sau pietre aduse de apele curgatoare -n.r) si s-a adunat o cantitate mare de apa, urmare a ploilor torentiale cazute in ultimele ore.

Mai mult, sursa citata mentioneaza si ca traficul feroviar este intrerupt pe liniile ce fac legatura intre doua localitati din acest judet, respectiv „pe sectia de cale ferata 923 Oravita – Berzovia, intre localitatile Doclin si Surduc Banat (tronsonul kilometric 16+600 – 17+200)”, dupa ce pe terasament s-a adunat multa apa, in urma precipitatiilor cazute recent, dar si a faptului ca pe liniile de tren au ajuns aluviuni.

Va reamintim ca judetul Caras Severin se afla sub incidenta unui Cod portocaliu de ploi, meteorologii anuntand inca din ziua precedenta ca in cursul noptii de miercuri spre joi va ploua abundent, iar precipitatiile vor avea caracter torential si pot cumula 40-50 l/mp, chiar si peste 70 l/mp, insa doar izolat. Mai mult, hidrologii au emis joi dimineata o atentionare cu efect imediat, privind pericolul producerii de inundatii pe raurile din acest judet.

Cititi aici: COD PORTOCALIU de inundatii: Avertizare de fenomene imediate pentru raurile din Caras Severin!

Sursa foto: monitorulsv.ro

 

 

author avatar
Cristina Stefan
290 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger