AcasăNewsCirculatia pe Autostrada Bucuresti-Pitesti (A1), oprita pe sensul catre Capitala, in urma...

Circulatia pe Autostrada Bucuresti-Pitesti (A1), oprita pe sensul catre Capitala, in urma unui incident

UPDATE: Traficul rutier la kilometrul 48 s-a reluat in jurul orei 10.30, astfel ca se circula in conditii normale pe A 1, din cate anunta reprezentantii Centrului Infotrafic.

Un alt amanunt important trebuie mentionat in acest caz, si anume faptul ca incidentul nu s-a soldat, din fericire, cu victime.

–-

Un eveniment rutier neprevazut, produs, foarte probabil, pe fondul vremii nefavorabile, a dus la intreruperea circulatiei rutiere pe Autostrada A 1.

Asadar, in cazul in care aveti drum catre Capitala, dinspre municipiul Pitesti, si va gandeati sa alegeti sa mergeti pe A 1, e bine sa tineti cont de faptul ca, momentan cel putin, circulatia pe aceasta autostrada e intrerupta.

Situatia a fost constatata cu doar cateva minute inainte de ora 10, la kilometrul 48 al autostrazii care leaga Bucurestiul de Pitesti, chiar pe sensul catre Capitala. La acest moment, circulatia in zona localitatii Vanatorii Mici (Giurgiu) este oprita complet, pe toate benzile, ca urmare a unui incident rutier.

Mai exact, din cate a explicat un reprezentant al Centurlui Infotrafic al Politiei Romane, intr-o interventie telefonica in direct la posutl B 1 TV, traficul in zona a fost blocat ca urmare ca un TIR a ajuns de-a curmezisul suprafetei carosabile. Din cate a precizat Adrian Creanga, autotrenul a ajuns in aceasta situatie dupa ce soferul ar fi incercat sa evite un autoturism.

Se estimeaza ca traficul rutier in zona va fi reluat in mai putin de o jumatate de ora.

sursa foto: radioconstanta.ro

237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger