AcasăNewsCirculatia pe A 1, catre Capitala, afectata de un accident

Circulatia pe A 1, catre Capitala, afectata de un accident

Dimineata acestei prime zile a saptamanii a inceput cum nu se putea mai prost pentru soferii a doua camioane. Cele doua autovehicule de mare gabarit au fost implicate intr-un accident.

Accidentul a avut loc in jurul orei 9, pe Autostrada Bucuresti-Pitesti (A 1), chiar la intrarea in municipiul pitestean. Din primele informatii, rezulta ca sunt doua persoane ranite, in urma coliziunii. Totodata, urmare a impactului rutier, circulatia pe sensul catre Capitala a fost blocata la nivelul kilometrului 115, din cate anunta reprezentantii Centrului Infotrafic.

Avand in vedere ca soferii care au drum in zona nu pot inainta, pana ce autocamioanele nu vor putea fi indepartate de pe carosabil, conducatorilor auto li se pune in vedere faptul ca au la dispozitie o alta varianta de parcurs. Totul dupa ce traficul rutier a fost deviat pe ruta A1 – breteaua de coborare din autostrada – breteaua de urcare – A1 catre Capitala, conform aceleiasi surse.

Accidentul de pe A 1 vine la doar doua zile de cand pe cealalata autostrada, cea a Soarelui, a avut loc un impact in care a fost implicat un TIR ce s-a rasturnat peste un autoturism. Doi oameni au fost raniti.

90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger