AcasăNewsCirculatia mai multor trenuri de calatori, afectata de ploi

Circulatia mai multor trenuri de calatori, afectata de ploi

Furia naturii e greu de controlat. Pe langa faptul ca au provocat inundatii in curti, gradini, dar si pe sosele, ploile abundente cazute in ultimele ore au cauzat probleme inclusiv pe calea ferata.

In sensul in care circulatia trenurilor catre si dinspre Galati a ajuns sa fie afectata de precipitatiile insemnate, care au inundat macazurile, ingreunand traficul pe calea ferata si aducand intarzieri in parcursul ganiturilor care plecau indeosebi din zona de est a tarii.

Astfel ca, miercuri dimineata, nu mai putin de opt trenuri de calatori – InterRegio si Regio-aveau intarzieri si, conform CFR Calatori, circulau pilotate. Conform datelor facute publice din directia companiei de transport feroviar, corespunzator situatiei de la ora 9, era vorba despre IR 1772, Galati – Bucuresti Nord, despre IR 1732, Galati– Brasov, IR 1831, Galati–Cluj, R 7360, Galati – Buzau si respectiv despre R 7566, Galati – Marasesti, R 11072, Galati– Bucuresti Nord, R 7002, Galati–Bucuresti si R 7568, Galati – Marasesti.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger