AcasăNewsCirculatia feroviara si rutiera ingreunata, in Teleorman, din cauza inundatiilor

Circulatia feroviara si rutiera ingreunata, in Teleorman, din cauza inundatiilor

Apa ajunsa, pe fondul topirii zapezii acumulate din abundenta in urma ninsorilor de zilele trecute, atat pe suprafata rutiera, cat si pe liniile de cale ferata au generat probleme in judetul Teleorman si au dus la impunerea unelor restrictii.

Astfel, joi dimineata, reprezentantii Centrului Infotrafic din Politia Romana au transmis faptul ca pe DN6, in localitatea Draganesti Vlasca, judetul Teleorman, la intersectie cu DJ 503, circulatia rutiera este restrictionata, din cauza acumularii de apa pe partea carosabila, si se desfasoara alternativ pe un fir. Mai mult, din acelasi motiv, pe DJ 503 Draganesti Vlasca – Videle este oprita circulatia autovehiculelor cu masa maxima totala mai mica de 3,5 tone.

Nu in ultimul rand, calatorii sunt anuntati ca s-au impus restrictii de viteza – de 20 km/h- pe sectia de cale ferata 903, Videle – Giurgiu, intre statiile Tarnavele si Vlasca, din judetul Teleorman. Si ca intre kilometrii feroviari 44+500 – 45+000 se circula cu restrictie de 5 km/h,. Totul, pe fondul inundarii caii ferate cu apa acumulata de la topirea zapezii. Ca urmare, e bine ca pasagerii sa aiba in vedere faptul ca pot aparea intarzieri.

66 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger