AcasăNewsCirculatia feroviara blocata intre Arad si Deva, din cauza unei basculante

Circulatia feroviara blocata intre Arad si Deva, din cauza unei basculante

Un autocamion folosit la transportul de marfa a provocat o situatie nedorita, pe calea ferata, dand peste cap, temporar, circulatia trenurilor si, totodata, planurile pasagerilor care ar fi trebuit sa circule pe ruta Arad-Deva.

UPDATE: Circulatia trenurilor pe magistrala 200 a fost reluata, incepand cu ora 14, iar la aceasta ora trenurile circula in conditii normale, anunta Infotrafic.

Incidentul in urma caruia autobasculanta a ajuns sa rupa firele electice si sa intrerupa traficul ferivoar pe magistrala 200, care leaga cele doua localitati, a avut loc in jurul pranzului, anunta reprezentantii Centrului Infotrafic. Cum anume a ajuns vehiculul sa agate firele respective nu se stie exact deocamdata.

Problema a aparut in zona localitatii Drumul Siriei si nu se stie cand va fi remediata exact. Desi incidentul a provocat serioase batai de cap celor care ar fi trebuit sa calatoresca, folosind trenul, pe ruta mentionata, exista si o veste buna: in urma incidentului nu au existat victime, cel putin acest lucru reiese din informatiile parvenite de la fata locului, la scurta vreme de la producerea evenimentului nedorit.

107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger