AcasăNewsTraficul feroviar, afectat de inundatii: patru trenuri nu vor mai circula, luni....

Traficul feroviar, afectat de inundatii: patru trenuri nu vor mai circula, luni. Alte 5 ruleaza pe ruta deviata!

Ploile cazute in ultimele ore genereaza probleme atat in traficul rutier, cat si in cel feroviar, in sud-vestul tarii, aflate sub avertizari de precipitatii insemnate cantitativ, dar si de pericol de inundatii sau depasirea a cotelor de atentie pe raurile din aceasta zona.

Circulatia trenurilor este afectata de inundatii, in zona de sud-vest a tarii. Ca urmare a problemelor aparute , reprezentantii CFR Calatori informeaza ca, pe langa faptul ca, de la cateva ore, traficul feroviar este intrerupt temporar, intre localitatile Toplet si Valea Cernei (sectia Baile Herculane – Orsova), din cauza inundatiilor din zona, un numar de patru trenuri Regio nu vor mai circula, luni. Este vorba, precizeaza sursa citata, de R 9553 Orsova – Iablanitia – Timisoara  Nord, care nu va circula pe distanta Orsova – Iablanitia; de R 9554 Caransebes –Iablanita – Orsova, tren care nu va circula pe distanta Iablanita – Orsova; de R 11006 Timisoara Nord – Baile Herculane – Drobeta Turnu Severin, nu va circula pe distanta Baile Herculane – Drobeta Turnu Severin, dar si de R 11007 Drobeta Turnu Severin – Timisoara Nord, care nu va circula pe intreaga distanta.

Totodata, se precizeaza in comunicatul CFR Calatori, cinci trenuri InterRegio vor rula pe o ruta deviata si,ca urmare, vor ajunge la destinatii cu intarzieri. Acestea sunt: IR 1691 Bucuresti Nord –Filiasi – Lugoj – Timisoara Nord, care va circula pe ruta deviata: Filiasi – Targu  Jiu  –  Ilia – Lugoj; IR 73-2 Budapesta – Timisoara Nord – Lugoj – Filiasi – Bucuresti Nord, care va circula pe ruta deviata: Lugoj – Ilia – Targu Jiu – Filiasi; IR 1693 Bucuresti Nord – Timisoara Nord, care va circula pe ruta deviata: Filiasi – Targu  Jiu  –  Ilia – Lugoj; IR 1695 Bucuresti Nord – Timisoara Nord, care va circula pe ruta deviata: Filiasi – Targu  Jiu  –  Ilia – Lugoj si IR 1696 Timisoara Nord – Bucuresti Nord, care va circula pe ruta deviata: Lugoj – Ilia – Targu Jiu – Filiasi.

Sursa foto: monitorulsv.ro

539 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger