AcasăNewsCirculatia continua sa fie afectata de vremea rea. Lista drumurilor nationale cu...

Circulatia continua sa fie afectata de vremea rea. Lista drumurilor nationale cu cu trafic rutier intrerupt

(foto: bzi.ro)

Traficul rutier pe mai multe tronsoane de drumuri nationale continua sa fie afectata, luni dimineata, ca urmare a ninsorile viscolile cazute la finele saptamanii, mai exact inca de sambata seara, precipitatii care au dus la depunerea unui strat semnificativ de zapada pe carosabil.

(foto: bzi.ro)

UPDATE 3: Tot reprezentantii Infitrafic sunt cei care anunta faptul ca s-au redeschis circulatiei DN21 Baraganu – Braila si DN2B Buzau-Braila, ambele in judetul Braila, dar si DN2 Buzau – Ramnicu Sarat si DN2C Costesti (jud. Buzau) – Grivita (jud. Ialomita), precum si  DN3A, pe tronsonul Lehliu Gara – Drajna, cu precizarea ca nu se circula, inca, si pe tronsonul DN3A Drajna – Fetesti.

UPDATE 2: Politistii anunta ca, in judetul Braila, au fost deschise din nou circulatiei DN21 Baraganu – Braila si DN2B Buzau-Braila, cu mentiunea ca si in aceasta situatie se circula controlat, in ideea ca, din cate anunta Infotrafic, traficul rutier se desfasoara controlat, echipajele de politie insotind coloane formate din 30 – 40 de autovehicule.

Totodata, s-a reluat circulatia pe DN2 Buzau – Ramnicu Sarat, din judetul Buzau.

UPDATE 1: Circulatia autovehiculelor s-a reluat – pe ambele sensuri- pe Autostrada A2, sectorul Bucuresti – Lehliu, anunta Centrul Infotrafic. E important, insa, de menionat ca traficul rutier este controlat, in sensul ca sunt echipaje de politie care insotesc coloanele de autovehicule. Tronsonul Lehliu – Fetesti al Autostrazii Soarelui ramane, insa, inchis.

Tot din cauza vremii au fost inchise, in judetul Tulcea, DN22, intre localitatile Isaccea si Somova si DN22A pe sectorul de drum dintre localitatile Cataloi si Nicolae Balcescu.

––-

In ciuda interventiei drumarilor, a caror misiune a fost ingreunata in multe locuri de vantul puternic, continua sa fie probleme pe carosabil. In aceasta dimineata, in jurul orei 7, erau peste 20 de sectoare ale unor drumuri nationale pe care circulatia era intrerupta. Probleme in acest sens, din cauza conditiilor meteo dificile, erau si pe sectorul Bucuresti – Fetesti al Autostrazii A 2 (Bucuresti-Constanta). Ulterior, au fost redeschisa circulatia rutiera pe DN21, tronsonul Calarasi – Slobozia, dar si pe DN2A, tronsonul Urziceni – Slobozia, precum si DN41 Oltenita – limita cu judetul Giurgiu. De asemenea, a fost redeschis traficul rutier si pe tronsonul DN2A Slobozia – Harsova.

Din datele facute publice de catre reprezentantii Centrul Infotrafic, la ora 7.30, situatia arata astfel:

Circulatia rutiera era intrerupta pe urmatoarele tronsoane ale unor DN-uri:

DN23A Gologanu – Ciorasti (judetul Vrancea);

DN11A Barlad (judetul Vaslui) – Podu Turcului (judetul Bacau);

DN24A Murgeni – Berezeni – Husi (judetul Vaslui);

DN26 Murgeni – Blagesti (judetul Vaslui);

DN3 Lehliu (jud. Calarasi) – Calarasi (jud. Calarasi) – Ostrov (jud. Constanta) – Baneasa (jud. Constanta);

DN41 Oltenita (judetul Calarasi) – limita cu judetul Giurgiu;

DN22D Macin – Cerna (judetul Tulcea);

DN22F Horia – Nalbant (judetul Tulcea);

DN22A Topolog (jud. Tulcea) – Harsova (jud. Constanta);

DN22 pe tronsoanele Ramnicu Sarat (jud. Buzau) – Braila (jud. Braila) si Baia (jud. Tulcea) – Sibioara (jud. Constanta);

DN2B Buzau – Braila;

DN2A Urziceni (jud. Ialomita) – Slobozia (jud. Ialomita) – Harsova (jud. Constanta) – Mihail Kogalniceanu (jud. Constanta);

DN21 Calarasi (jud. Calarasi) – Slobozia (jud. Ialomita) – Braila;

DN21A Baraganul (judetul Braila) – Tandarei (judetul Ialomita);

DN2 Buzau – Ramnicu Sarat (jud. Buzau);

DN2C Costesti (jud. Buzau) – Grivita (jud. Ialomita);

DN23B Maicanesti (jud. Vrancea) – Ciorasti (jud. Vrancea);

DN2N Bogza (jud. Vrancea) – Dumbraveni (jud. Vrancea);

DN3A Lehliu-Gara (jud. Calarasi) – Fetesti (jud. Ialomita);

DN3B Fetesti – intersectie cu DN2A;

DN24D Cuca (jud. Galati) – Tulucesti (jud. Galati).

Totodata, aceeasi sursa mentiona ca, pe DN24A Simila – Murgeni, in judetul Vaslui, fusese institutita o restrictie de tonaj, vizate fiind autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare sau egala cu 3,5 tone.

Vom reveni cu informatii!

author avatar
Cristina Stefan
178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger