AcasăNewsCircul merge la Cotroceni!

Circul merge la Cotroceni!

Alegerile prezidentiale nu vor aduce paine poporului, ci doar o distractie pe cinste. Comediantii de serviciu vor fi chiar aspirantii la prima functie in stat.

Gigi Becali: Vreau sa-i spun nenorocitului astuia de om (Corneliu Vadim Tudor) sa nu-mi apara in fata. Altfel, am sa-i rup botul!

In momentul de fata, Romania are candidati, dar nu are un prezidentiabil. Culmea este ca nici nu se intrezareste la orizont vreo figura care sa starneasca interesul alegatorilor. Candva, de mult, favorit in cursa pentru Cotroceni era Crin Antonescu. Asta inainte ca liberalul sa-si uneasca destinul cu pesedistul Victor Ponta.

Vadim Tudor: “Gigi Becali este un handicapat cu vene umflate la gat. N-am ce vorbi cu derbedeul asta. Sa-l ia mama dracului de hot”

Ambitia liderului PNL de a sta lipit de micile ecrane, erorile politice, discursul plictisitor l-au facut sa o ia la vale in sondaje. Ce-i drept in candidatura lui Antonescu nu mai cred nici penelistii ca sa nu mai vorbim de social-democrati.

Veselie generala

Sebastian Lazaroiu: „Alba ca Zapada s-a nascut pe terasa unei case cu verdeata.(...) Alba ca Zapada este inevitabila

Fata de competitiile precedente care au adus fata-n fata figuri importante ale politicii romanesti: Ion Iliescu, Adrian Nastase, Traian Basescu, Mircea Geoana, viitoarea batalie pentru Cotroceni este dominata de personaje care se remarca prin limbajul colorat si promisiuni fanteziste. Primul pe lista ar fi patronul Stelei, Gigi Becali, care a anuntat deja ca se gandeste sa-si mai incerce norocul inca o data la prezidentiale. Alaturi de „Razboinicul Luminii”, in cursa va intra si „Tribunul” Corneliu Vadim Tudor. Cei doi au si iesit la incalzire pentru viitoarea confruntare, schimband de curand cateva amabilitati: „Gigi Becali este un handicapat in ulimul hal”, „Vadim Tudor nu mai e sanatos la cap, e bolnav si de oameni bolnavi nu te iei”. In aceeasi hora cu cei doi va juca si Dan Diaconescu.

Dan Diaconescu: „Daca eu voi ajunge la putere, cetatenii nu vor mai plati ratele la banci timp de 12 luni”

Ce-i drept acesta nu s-a lasat antrenat in dispute, desi Becali i-a transmis deja ca e penibil, ci a ales calea populismului, promitand eliminarea tuturor taxelor si „prime” de 20.000 de euro pentru fiecare roman. Un candidat care va inveseli cu siguranta lupta electorala este actualul primar general Sorin Oprescu, intrat deja in istorie pentru celebra caracterizare facuta adversarilor „unii au un sistem scalariform, sunt anelide, adica au trei neuroni: unul in cap, unul in cur, unul in picior”.

Sorin Oprescu: „In general, cei care nu pot sa glumeasca si nu au acest simt al umorului pe care il are romanul, sunt prosti, pentru ca ei se nasc jigniti”

Ultimul, dar nu cel din urma, pe lista posibililor competitori este ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, care a bulversat publicul dupa ce a explicat cum va arata scena politica in 2012 si a prezis aparitia partidului „Alba ca Zapada”: „Scufita Rosie 26%, Fetita cu chibrituri 25%, Mos Craciun 23%, Capra cu trei iezi 15%. A doua: Alba ca Zapada 35%, Scufita Rosie 26%, Fetita cu chibrituri 12%, Mos Craciun 12%, Capra cu trei iezi 8%”.

author avatar
Adelina Ionicel
607 afisari

3 COMENTARII

  1. Candidat la Balaceanca , acolo are doar succes VC Tudor suiul. In camasa de forta trebuie bagat nebunul asta.

  2. Si parintii vostrii unde candideaza mai ciumpalacilor ? Pacat ca nu aveti nimic in comun cu deontologia profesionala … Daca pe Vadim Tudor,un redutabil om de cultura, il puneti pe aceeasi treapta a „valorilor” cu cei prezentati tendentios de voi, ma mir de ce nu scrieti ca Romanii trebuie gazati sau executati pentru ca isi iubesc Tara…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger