Cauta

Circ pe economie in Parlament

Chemat de Opozitie sa dea socoteala de starea economiei la ”Ora premierului”. Mihai Tudose s-a intrecut in replici acide cu adversarii sai. Rezultatul: un circ fara paine, ca de obicei.

Mihai Tudose a scuipat prune in urechile Opozitiei la Ora premierului

Acuzat de liberali ca o da in bara cu toate (investitii, infrastructura, cresteri salariale, atragere fonduri europene etc) premierul Mihai Tudose a contracarat spunand ca PSD a adus, de fiecare data cand a guvernat, ”bunastare si o economie solida” – binefaceri confirmate dupa spusele sefului Guvernului dr cifre. Dupa acest inceput decent, dezbaterile au luat-o razna. ”Comparatia Cuc-Orban este inutila. Pentru ca nu poti sa compari ceva cu zero. Nu am mers niciunul dintre noi pe autostrada Orban. Nu stiu de ce, dar nu am gasit-o”, l-a atacat  Tudose pe liderul PNL Ludovic Orban – fost ministru al Transporturilor. Si tot Tudose a pus penibilul manual de sport pe seama ”mostenirii” lasate de guvernul tehnocrat, multumind din inima Opozitie pentru asemenea dar. Liberalii nu s-au lasat nici ei mai prejos si au contracarat cu deputatul Florin Roman, care l-a acuzat pe Liviu Dragnea de ”terorism fiscal” si i-a spus lui Tudose ca nu este decat ”o marioneta” a lui liderului PSD. In plus, Roman l-a rugat pe Tudose sa-si scoata prunele din gura macar atunci cand vorbeste in Parlament: ”Am incercat din rasputeri sa il urmaresc pe domnul Tudose si nu am reusit pentru ca, domnule prim ministru, sa nu va suparati, la noi in Ardeal e o vorba, parca aveti prune in gura. Dar nu prune d-alea de care stim noi, sunt prune d-alea mai distilate, parca vorbiti turceste. Rugamintea mea este cand veniti in fata Parlamentului sa incercati sa vorbiti romaneste”.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version