AcasăNewsCIRC la Caracal: Polițiștii sparg porți în căutarea fetelor; acum NU le...

CIRC la Caracal: Polițiștii sparg porți în căutarea fetelor; acum NU le mai trebuie mandat

Este haos la Caracal după ce anchetatorii au primit o pistă nouă în cazul crimelor de la Caracal. Polițiștii au fost „informați” că Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani care a sunat săptămâna trecută la 112 pentru a anunța că a fost răpită, ar fi în viață, sechestrată în podul unei case.

Foto Twitter

Astfel, la șase zile de la dispariția Alexandrei, polițiștii sar garduri, sparg porți în căutarea ei. De data aceasta, nu mai așteaptă niciun mandat.

Polițiștii sunt în alertă maximă și fac percheziții lângă casa lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în acest caz, după ce o femeie din Caracal a primit un mesaj pe Facebook în care se spune că Alexandra ar fi în viață și să o caute cineva într-un pod, pentru că este legată acolo și riscă să moară de foame.

Polițiștii au intrat și în casa unui vecin al lui Dincă. Acesta spune că anchetatorii au căutat prin casă și prin pod.

„Nu intra la mine vecinul, nu intram la el, nu suntem în relații bune. Vă dați seama că se ferea de mine. Asta e fața lui adevărată, știam că e om violent”, a spus vecinul, pentru televiziuni.

 

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
1.071 afisari

2 COMENTARII

  1. Mandatul are ratiunea lui pt a nu incalca libertatile omului. Doar atunci cand organul are indicatii juste si veridice ca se incalca legea(crima, viol, drog, mafie, etc) poate obtine un mandat celerativ oral de la procuror. Adica sari peste proceduri prin acord verbal. Nu inseamna ca mandatul nu exista sau nu se face mai tarziu. E bine ca acordul sa fie inregistrat. Ex cineva fura il prinzi imediat ce ai asigurarea proc or ai prims in fapt. . Altfel totul devine sau poate deveni abuz. E bine ca politia sa poarte o minicamera la cravata si masina. Totul e controlabil si legal noua sefilor lor patriei.

  2. lui Dinca i-as administra scopalamina(pentotal de sodiu-serul adevarului) si am afla adevarul despre victime

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger